2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته

187 بازدید | 13 پست

کاش یه ادم خوب یه مردواقعی و عاشق همونی ک دلم میخواد میومد زندگیم🙂

کاش منم خوشبخت بشم

منم شاد باشم

منم بخندم

منم یه مرد و عشق واقعی کنارم باشه و داشته باشم🙂

(دارم اشک میریزم حین نوشتن اینا🥲🙃)

خدایا....منم بنده ی توام

منم ببین منم دریاب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا ميكنم زير اين سقف بلند

روي دامان زمين

هركجا خسته شدي

يا كه پرغصه شدي

دستي از غيب به دادت برسد

وچه زيباست كه آن دست خدا باشد وبس

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

برای آرزوی موفقت و پول و تن سالم و امید و هدف دارم

چون اول باید اینا باشه و بعد عشق، وگرنه ریسکه

به آدما تکیه نکن، تو کوتاه مدت یا بلندمدت ممکنه رنگ عوض کنن

کسی که همه صفاتی که گفتی رو داره، انسان نیست

جنسش انسانی نیست

واقعیتشو بخوای هیچ وقت چنین کسی پیدا نمیشه

ما آدما وقتی میگیم یه نفر آدم خوبیه با مسامحه راجع بهش نظر میدیم تو گفتن خوبی و بدی ادما اغراق مکنیم یا هنوز کامل باهاش زندگی نکردیم که اخلاقای بدشو بشناسیم

هر آدم خوبی از ۱۰ تا ویژگیش حداقل ۳یا ۴تا ویژگی مخرب هم داره

اگر یه آدمی پیدا بشه که ۷۰ درصد ویژگی هایی که میخوای داشته باشه نمیتونه تمام مشکلات و ناراحتی هاتو حل کنه نمیتونه کامل درکت کنه تمام نیاز های روحی و عاطفیت با اومدن یه آدم حل نمیشه ..... اصن دلیلی نداره ازدواج کنی که مشکلات روحیت حل بشه حتی ممکنه به مشکلاتت اضافه هم بشه

تنها درمان دردت خودتی ....هیچ حلالی خارج از خودت وجود نداره

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

واقعیتشو بخوای هیچ وقت چنین کسی پیدا نمیشه ما آدما وقتی میگیم یه نفر آدم خوبیه با مسامحه راجع بهش نظ ...

هزار بار لایک

بهترین آدم دنیا هم نمیتونه آدم رو خوشبخت کنه

میتونن آدم رو بدبخت کنند ولی خوشبخت نه

آدم باید خودش فقط دنبال خوشبخت کردن خودش بشه

وگرنه اغلب زنها با ازدواج با یک مرد که اتفاقا هفتاد درصد هم ویژگی های خوب داره تنهاتر میشن

هزار بار لایک بهترین آدم دنیا هم نمیتونه آدم رو خوشبخت کنه میتونن آدم رو بدبخت کنند ولی خوشبخت نه آد ...

فدات🤩

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ان شالله هر کی باب میلته سر راهت قرار بگیره

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻