2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز ملت نون ندارن بخورن کسایی هم که دارن نباید استفادشو ببرن؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بله مردم نون ندارن بخورن

ولی فک نکنم به شما ربطی داشته باشه بقیه چکار میکنن چکار نمیکنن

وقتی دارن شادیشون نوش جونشون

البته تو این شرایط نباید این چیزا رو گذاشت تو فضای مجازی

کاربری دیگم که به درخواست خودم تعلیق کردم موقت : زهوریم .[باشد که پامو دیگه اینجا نذارم😂] از من بشنو پسرم: خدای مهربان کسی است که نه در هفت طبقه آسمان میگنجد و نه در هفت طبقه زمین، ولی در دل آدمیزاد میگنجد. پس زنهار، الکسیس، که هیچوقت دل کسی را نشکنی! [بخشی از کتاب زوربای یونانی.]

نداری نکن

چیکار کنیم؟ اونایی که دارن برن بمیرن؟ یا فک کردی نظرت مهمه؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

نداری نکنچیکار کنیم؟ اونایی که دارن برن بمیرن؟ یا فک کردی نظرت مهمه؟

خفه بابا

من دارم

اونایی هم که دارن درست و خوب خرج کنند

نه واسه این مسخره بازی هایی که معنی نداره

مهمونی بگیرن بزرگ ها رو دعوت کنند

نه این چیزا

خوش باش دو نفره 

خفه بابامن دارماونایی هم که دارن درست و خوب خرج کنندنه واسه این مسخره بازی هایی که معنی ندارهمهمونی ...

یه سوال مهم و حیاتی که پیش میاد اینه که

به شما چه ربطی داره؟

پول خودشه اونجوری خوش میگذره بهش

از حق شما میخوره مگه؟

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت؛ من همه محو تماشای نگاهت...🕊

خفه بابامن دارماونایی هم که دارن درست و خوب خرج کنندنه واسه این مسخره بازی هایی که معنی ندارهمهمونی ...

به تو چه؟ بیتربیت هرکس هرچور دوست داره خرج کنه تو که نداری دیگه برات چ فرقی میکنه

@niniyar

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️