2777
2789
عنوان

استخاره

39 بازدید | 6 پست

من رفتم پیش ی حاج آقا ک خیلی ب نام بوذ و همه برا چیزا مختلف ازش استخاره میگرفتن و تعریف میکردن

استخاره گرفتم خوب اومد اما اصلا نتیجه نداد و جور نشد

موندم پس چرا استخاره خوب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤شیوه صحیح استخاره، مستقیم از زبان رسول الله علیه الصلاه و السلام:

در حدیث روایت شده است که گفت: "پیامبر صلی الله علیه و سلم استخاره در تمام کارها را مانند سورهای از قرآن به ما یاد میداد و میفرمود: "هرگاه کسی از شما خواست کار مهمی را انجام دهد دو رکعت نماز غیر فرض بخواند؛ سپس بگوید : (اللهم إنی أستخیرک بعلمک و أستقدرک بقدرتک، وأسألک من فضلک العظیم. فإنک تقدر و لا أقدر، و تعلم و لا أعلم و أنت علام الغیوب، اللهم إن کنت تعلم أن هذا الأمر خیر لی فی دینی و معاشی و عاقبة أمری – أو قال فی عاجل أمری و آجله – فاقدره لی و یسره لی ثم بارک لی فیه، وإن کنت تعلم أن هذا الأمر شر لی فی دینی ومعاشی وعاقبة أمری – أو قال : فی عاجل أمری و آجله – فاصرفه عنی و اصرفنی عنه، و اقدر لی الخیر حیث کان ثم رَضِّنی به" و یسمی حاجته) (روایت 6382/183/11)

یعنی: "خداوندا! به سبب علمت از تو طلب خیر میکنم و به سبب قدرتت از تو طلب قدرت میکنم و از فضل عظیم تو میخواهم، چون تو توانایی و من ناتوانم، وتو میدانی و من نمیدانم، و تو بسیار دانای غیبی، خداوندا اگر میدانی که این کار ... برای دین، دنیا و عاقبت کارم – یا فرمود برای حال یا آیندهام – خیراست آنرا برای من مقدر و آسان گردان و سپس در آن برکت بیانداز، و اگر میدانی که این کار ... به مصلحت دین، دنیا و عاقبت کارم – یا فرمود برای حال یا آیندهام – نیست، آنرا از من دور کن و مرا از آن منصرف نما و خیر را هر جا که هست برایم مقدر فرما و مرا از آن خشنود نما"، سپس حاجتش را (در بین نقطه چین ذکر شده) بیان کند

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=17620008&slug=خانوما-بهمن-عقد-برادرمه-ولی-م ...

سلام

گزارش زدن الکی تعلیق داره 🟡🟠

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عزیزم سرکتاب قرآنی بگیر پرده از راز یا مانع برمیداره وهمه چیو بهت میگه وگرنه استخاره جوابش یک کلمه فقط آره یا نه ولی سرکتاب میگه مشکلت از چیه وچرا اینجور شده باهات که بتونی رفعش کنی

عزیزم سرکتاب قرآنی بگیر پرده از راز یا مانع برمیداره وهمه چیو بهت میگه وگرنه استخاره جوابش یک کلمه ...

کسی رو نمیشناسم ک مطمئن باشه بخوام سرکتاب بگیزم