2777
2789
عنوان

کات کردم💔

102 بازدید | 10 پست

دوباره با دوست پسرم دعوا کردم ولی ایندفعه جدی کات کردیم.

شمارمو پاک کرده💔

خیلی رفتارش بد بود اینم بهم گفته(

{ بی معرفت }

دروغگو

عصبی

سمی

بی لیاقت

تقصیر من میندازی دعوا ها

خوبی هامو اصلا نمیبینی

و...)

هعی مگه من. چکار کردم💔4ساعت با دوستاش حرف زده من بهش پیام دادم سین نزده با اینکه ان بوده، دیشب کلا پیش مامانش بود، بعد ناراحت شده من گفتم از این کارت خوشم نیومد بعد عذر خواهی میکنه بعدشم من عذر خواهی نمیخاستم من ناز کشیدن میخاستم توجه میخاستم 💔🙂اخرم باهام دعوا کرد هرچی از دهنش در اومد بهم گفت، بعد گفت همه ی دعوا تقصیر توعه هرچی فحش بود بهم داد. این باره اولش نیست🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی میخاد منو ولی طلسمش کردن. بعدشم از خط قرمز های من رد شده

حیفه، میفهمم چی میگین، منو دوست پسرمم طلسم کردن ولی ما با وجود دعواهایی که میکنیم یه جوری حلش میکنیم

شما هم اگه واقعا دوسش دارین بنظرم از دستش ندید چون پشیمون میشید حیفه بخاطر طلسم بقیه..

دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی✨🎀

حیفه، میفهمم چی میگین، منو دوست پسرمم طلسم کردن ولی ما با وجود دعواهایی که میکنیم یه جوری حلش میکنیم ...

پایدار باشین❤منم میدونم حیفه ولی بهم پیام نداده که برگردم اخرین دعوامونم خیلی بد بود من واقعا امیدی ندارم که رابطمون درست شه. میگه 2ماه دیگه میرم طلسمو باطل میکنم. قیافه پسره زیاد اوکی نیست. محل زندگیشونم اوکی نیست. کلی فشار روشه مامان باباشم احتمالا طلاق بگیرن. دلم میخاد انقد بهش برگردم که دیگه ترسی از با اون نبودن نداشته باشم. رفتاره عادیش مث پرنسساس. الان من واقعا نمیدونم چکار کنم؟

همه چی قیافه نیست عزیزم، گاهی وقتا اگه دختر خودش یه رابطه رو بخواپ میجنگه این رابطه دوطرفس قرار نیست فقط یه نفر براش بجنگه جفتتون باید مدارا کنید ولی خب اگه میگی رفتارش بده و اوکی نیست که بنظرم قیدشو بزن

دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی✨🎀