2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هفته ی پیش 3 شب اونجا بودیم عالی بود فقط یه لباس گرم کوچولو بردار حتما . ته بازار مریم یه مغازه جدید باز شده حتما برو تو بازار عربها هم یه مغازه باز شده لباس های کره ای داره اکر دست و بالت بازه حتما برو خیلی چیز های خوبی داره وشیککککک

هفته ی پیش 3 شب اونجا بودیم عالی بود فقط یه لباس گرم کوچولو بردار حتما . ته بازار مریم یه مغازه جدید ...

من عید اونجا بودم بازار مروارید یه تیشرت فروشی داره جنس و قیمتشون عالیه هم زنونه داشت هم مردونه

قیمتا چطوره؟

ما هتل پارمیس بودیم 5 ستاره روبروی پردیس 3 شب و 4 روز با نهار. 16 تومن شد . قیمتهای خوب هم بود . تو پانیذ طبقه ی. بالا یه مغازه صندل و کیف و ... حراج زده بود 298 تومن . من خرید زیاد کردم از پاندا هم خیلی شامپو و کرم خریدم شامپو او جی ایکس 250 بود . ولی خب این کره ای. ه عالی بود ولی گرون لباس هاش همه 3 به بالا بود

هفته ی پیش 3 شب اونجا بودیم عالی بود فقط یه لباس گرم کوچولو بردار حتما . ته بازار مریم یه مغازه جدید ...

لباس گرم؟

پس اینا که تو فیلما نشون میده اینقدر تو کیش راحت میگردن اگه سرد بود که اینجور نمیگشتن

سحر هستم دختر بختیاری معروف به مادیان چموش 🤣

لباس گرم؟پس اینا که تو فیلما نشون میده اینقدر تو کیش راحت میگردن اگه سرد بود که اینجور نمیگشتن

منم با پیراهن نخی بودم ولی شب ها واقعا خنک بود حالا هر جور دوست دارید همه مدل ادم بود ولی یه سویشرت نازک واقعا میچسبید