2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اگر ده روز هم کار کرده باشی...سر برج باید همون ده روز رو حساب کنن و پرداخت کنن...اصولی نیست بخوان سر برج بعدی اینکارو انجام بدن..

ضمنا اگر گفتن شما ازمایشی هستی بگو ازمایشی یعنی دو طرف رضایت داشته باشن و قرارداد همکاری بسته بشه یا بسته نشه ...معنیش این نیست که کار و وقت گذاشتن رایگانه...ضمنا اگر از همین الان محکم نباشی کلاهت پس معرکه ست...بیکاری بهتر از ی کار بد داشتنه..اینو از ی شاغل داشته باش

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
شما اگر ده روز هم کار کرده باشی...سر برج باید همون ده روز رو حساب کنن و پرداخت کنن...اصولی نیست بخوا ...

اصلا حرفی از ازمایشی بودن نزده تاحالا . من کلا تو این مورد ضعف دارم جای دیگه ام کار کردم موقع حقوق گرفتن استرس میگرفتم اگه نده چیکار کنم 

منم همین فکر و میکنم ولی چون واسه اخر هفته پولمو میخوام موندم چی بگم 

اصلا نذار همچین اتفاقی بیوفته...اگه سر برج نداد بیا بیرون...بگو حقوق سر برج داده می شه دیگه منم اگه احتیاج نداشتم نمیومدم سره کار...کاری با بقیه ندارم..من قسط دارم باید سر وقت حقوق بگیرم

از کارفرماها ناقلاتر خودشونن...ببینن پرسنل ساکتن حقشونو می خورن ... 

یجا کار می کردم دیدم چهار روز گذشت حقوق خبری نشد...گفتم ببخشید من قسط دارم کاری هم با بقیه ندارم که به این موضوع رضایت دارن حقوقمو سر برج می خوام ... ضمنا من بیشتر با شما کار می کنم باید هوای منو بیشتر داشته باشید...بعدشم منتظر نموندم...گفتم اگر قبول نمی کنید از فردا نمیام...و نرفتم...اونم هر روزی که کار کرده بودمو زد ب حسابم ... خلاصه دوست ندارم سواری بدم ..کاری که دنبالشمو پیدا می کنم ...منم یکماه بود رفته بودم ...

کارفرما گفت شما انقدر اروم بودی فکر نمی کردم انقدر زبون داشته باشی...گفتم هر چیزی جای خود...موقع حرف زدن از حقم که نباید وایسم نگاه کنم 

البته این طرح موضوع بالا رو می تونی با لحن دیگه ای بگی...کارفرمای مورد من زیادم نرمال نبود واسه همین تند تیز برخورد کردم..می تونی جور دیگه بگی...مثلا ببخشید من این موضوع برام خیلی مهم هست که سر برج دقیقا حقوق بگیرم لطفا کارکرد این ماهم رو.حساب کنید چون بدهی دارم..و قول حقوقم رو دادم...

البته داری خیلی دیر اقدام می کنیا...اردیبهشت نیمه رو رد کرده  ..برو بگو سر برج که حقوق ندادید حداقل مساعده بدید بدهکارم...یک سوم حقوقتو بگیر ازشون فعلا...درخواست مساعده بنویس

البته داری خیلی دیر اقدام می کنیا...اردیبهشت نیمه رو رد کرده  ..برو بگو سر برج که حقوق ندادید ح ...

گفتم صبر کنم یه ماه کامل شه چون 18 فروردین اومدم سرکار اونجوری باید 8 روزم از اونور کم میکرد 

ولی واقعا ضعف بزرگیه واسه پول خودمم خجالت میکشم 

گفتم صبر کنم یه ماه کامل شه چون 18 فروردین اومدم سرکار اونجوری باید 8 روزم از اونور کم میکرد  ...

چند سالته گلم...اگه تازه سال اولته که کم کم انقدر از این کارفرماها می کشی دستت میاد چ کنی