2777
2789
عنوان

اکس لاشی

107 بازدید | 8 پست

بچها لطفا فاز نصیحت نگیرین ک ارزش نداره و اینا ایده بدید یکم من یه اکس سمی لاشی داشتم فوقلعادهدهول خیلی اذیتم کرده الان به پیج فیکم پا داده انقد هوله میگه اکس قبلیم لاشی بوده بااینکه من واسه این نمک نشناس تاتونستم خوبی کردم ب عنوان ی دختر صدمو گزاشتم از پول توجیبیم زدم ک برا تولدش کادو بگیرم هنوز دستشه ساعته ولی داره گه خوریمم میکنه بنظرتون باپیج فیکم چجوری اذیتش کنم دیت بزارم نرم ایده بدید یکم انقد هول و مونده دختره سر دوروز دیت گزاشتم امشب ساعت ۸دستور دادم شاخه گل فلان بیاری خیلی گدایه😂بعدش بنظرتون کنسل کنم راس ۸ یا ۷نیم بگید دیگ چیکاکنم

نه عزیزم اصلا کنسل نکن😱

یعنی ارزش سلامت روانتون در این حده؟

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

دیت بزار از دور بپا..بعد ببین اون طرفا زن پیر تنها هست بفرستش پیش اون😆😆😆بگو فلان جا منتظرتم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بزار بره سرقرار بعد ک پیام داد کجایی بگو ببخشید یه کار فوری پیش اومده دیتمون بمونه برا فردا

بعد از خصوصیاتی که داره و پیج فیکت ازش خبر نداره و افراد نزدیکش خبر دارن بگو بدم میاد

مثلا تتو داره و ب پیج فیکت نگفته

یجوری سر بحثو باز کن و بگو انقد از ادمایی ک تتو میزنن بدم میاد و تخریب کن اون ادمارو

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

بافیک دارم اذیتش میکنم منظورت نفهمیدم

ربطی نداره عقل و روانتو درگیر میکنه

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

با اینکه مخالفت این کارام

اما قرار بزار، رفت اونجا جای قرار رو عوض کن بگو مثلا فلان جا منتظرم

بعد نیم ساعت دیر کن هی بگو میام اومدم

آخرشم نرو

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

بگو اومدم سر قرار از دور دیدمت راستش به دلم نشستی خیلی داغونی حق داشته اکست

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.