2777
2789

منم گرفتم ی هفته موندم تو خونه جوری سردم بود ک بغل بخاری تا ته دوتا پتو مینداختم رو خودم باز سردم بود کل تنم عرق ولی همون کمک کرد زود خوب شم دکتر رفتم زیاد تاثیر نداشت رفتم عفونی حل شد

خیلی خیلی بده من حدود سه چهار هفته پیش گرفته بودم پدرم در اومد ، یعنی بی اشتهایی و بی حالی و سرگیجه و سردرد و تب و لرز شدید 😭😭دو بار رفتم دکتر آنقدر دارو خوردم ۱۴ روز طول کشید تا خوب بشم ریه هام خیلی بد درگیر شده بودن

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم گرفتم ی هفته موندم تو خونه جوری سردم بود ک بغل بخاری تا ته دوتا پتو مینداختم رو خودم باز سردم بو ...

شدیدا عفووونت دارم میترسم برم تزریقات آمپول بزنم چون پریودم واقعا نمیدونم چیکار کنم حتی درسام مونده همش

خیلی خیلی بده من حدود سه چهار هفته پیش گرفته بودم پدرم در اومد ، یعنی بی اشتهایی و بی حالی و سرگیجه ...

ای وااای

منم مطمئنم ریه هام درگیرند هرچی قرص لینا میخورم خوب نمیشن سرفه خشک شدید و تب و لرز دارم

شدیدا عفووونت دارم میترسم برم تزریقات آمپول بزنم چون پریودم واقعا نمیدونم چیکار کنم حتی درسام مونده ...

والا من رفتم دوتا نوشت فقط سر عفونت سینه ام گرفتگی بینی داشتم بدن درد و کوفتگی چشام عفونت داشت ولی ی هفته ای خوب شدم ولی ی امپوله دیگ ترس نداره ک