2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره. اگه رابطه جنسی باشه نه اگه عاشق شده باشه هم نه

ولی رابطه کوتاه مدت عاطفی اره

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

نه چون بعد از ازدواج با منم، وارد رابطه خواهد شد توبه گرگ مرگ است

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

اینو از طرف مقابلت بپرس تا به جواب برسی!!! به تعداد آدمها جواب متفاوت میشنوی...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

الان دختر پسر از ۱۴ سالگی رل میزنن طبیعیه که روابط متعددی تجربه کنن

من خودم الان پسر دیدم ده بار با زن خراب رابطه داشته، خلاصه آدم لاشی هست دخترا هم الان دلشون براش ضعف میره

بستگی به چی داره

بستگی ب این ک واقعا عاشق اون ادم بوده یا ن ....چون خیلی ها حتی بعد از،ازدواج ت ذهنشون با اون ادم زندگی میکنن

و این ک رابطه جنسی داشته یا ن .....

و ی مورد مهم این ک تنوع طلب نباشه ....و خیانت نکرده باشه

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

خو کسی که رابطه جنسی داشته که نمیاد به تو بگه بعد از ازدواجش

پسرا براشون افتخاره

قایمش نمیکنن

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

نت شما هم کار نمیکنه ؟

ن تلگرام ن یوتیوب ن اینستا ...فیلتر شکن وصل میشه اما بالا نمیاره ...

پروکسی هم کار نمیکنه

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅