2777
2789
عنوان

فهمیدم اکسم زن داشت🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 104 پست
چندین روزه روزگارم سیاه شدهبه زور نفس میکشم فقط نفس میکشم تایم بگذرع شب بشه ب زور بخوابمصبحا چشامو ک ...

امیدوارم زودتر حالت خوب بشه خیلی وحشتناک ضربه خوردی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندین روزه روزگارم سیاه شدهبه زور نفس میکشم فقط نفس میکشم تایم بگذرع شب بشه ب زور بخوابمصبحا چشامو ک ...

زن داشت میخواست باهات ازدواج کنه؟ عمراااا. اون حرفا رو میزد که گولت بزنه. رابطه ج... داشتی باهاش؟

پزشک کوچولو🩺📚

خانما مواظب باشن که یه وقت روح و روان تو خدشه دار نشه؟؟؟ خودت چرا نفهمیدی و شک نکردی..؟؟ اتفاقا با ...

هه

بخاطر این حرفت و تهمتت هیچوقت حلالت نمیکنم هرکسی که هستی

امیدوارم زودتر حالت خوب بشه خیلی وحشتناک ضربه خوردی

خانوادمم میدونستن...آبروم رفته

حال هممون بده

دیشب فقط داشتم اشک میریختم قبل خواب

انقدر اشک ریختم نمیدونم کی خوابم برد

خودممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چجوررررری باید میفهمیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همش واسم وقت میزاشازکحا بای ...

چه ربطی به خدا داره همینجوری با یکی میرید تو رابطه نه میدونید طرف کیه چیکارس هیولاست ادمه چیه

تتهمت نزدم، حرف تو رو به خودت برگردوندم تو هم باید بیشتر مراقب باشیحلالم نکردی به یه ورم

از تاپیکم برو بیرون

حرف زدن بلد نبستی نزدن که بلدی؟

اومدی فقط نمک بریزی رو زخمم و قضاوتم کنی؟؟

وقتی از چیزی خبر نداری؟؟؟؟ پس چیزی نگو

تو فقط به وجه از داستانی ک اتفاق افتاده رو میدونی

پس قضاوت نکن به راحتی

۱ دونه میدونی ۹۹ تا نمیدونی

اسی

شبا هم باهات صحبت میکرد؟

چه جونوری بوده خدا ازش نگذره

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

دوستانی که میگین خود دختره باید میفهمید

خیلی ها هستن عقد یکی میشن بعد میفهمن طرف زن داشته

یعنی با تحقیق خوانواده و... هم متوجه نمیشن

این که دیگه یک دختر تنها بوده که با یکی که وقت میذاشته تو رابطه بوده

امیدوارم این مردک که با احساسات دو نفر بازی کرده نابود بشه

خانوادمم میدونستن...آبروم رفتهحال هممون بدهدیشب فقط داشتم اشک میریختم قبل خوابانقدر اشک ریختم نمیدون ...

اینکه خانوادت در جریان بودن واقعا بده

امیدوارم زودتر فراموش کنن شما هم همینطور

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.