2777
2789
عنوان

فهمیدم اکسم زن داشت🙂

2495 بازدید | 104 پست

نمیدونم زن احمقش کنترلی نداشت بهش که این همه همش وقتشو همش با من میگذروند

خانما توروخدا حواستون به شوهراتون باشه

ی دختری مث من من با روانش بازی نشه

دلم میخواد بمیرم

اخ🥺

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم توئه احمق چطوری نفهمیدی زن داره!!

حرفت زشت بودا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

😳😳😳😳 زن احمقش؟

ینی تو لجن بودن و خائن بودن اون جونور رو نمیبینی و ب زنش میگی احمق؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

از کجا فهمیدی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اخ🥺

چندین روزه روزگارم سیاه شده

به زور نفس میکشم

فقط نفس میکشم تایم بگذرع شب بشه ب زور بخوابم

صبحا چشامو که باز میکنم فکرش میاد سرم دیوانه میشم

چقدرر احمق بودم گولشو خوردم تازشم میخواس باهام ازدواج کنه

عجب ادمی بوده. هم زنشو دور زده هم با احساس تو بازی کرده. شاید زنش میدونست ولی براش مهم نبود . بعضی از مردها انقد خیانت میکنن که دیگه نمیشه کنترلشون کرد و طرف دیگه بیخیالش میشه میگه هر غلطی میکنی بکن

پزشک کوچولو🩺📚

ببخشید توروخدا خودت چرا حواست جمع نکردی

خودممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چجوررررری باید میفهمیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همش واسم وقت میزاش

ازکحا باید میدونستم؟

مگه خداام من؟؟؟