2777
2789

برای اینکه مدل شنیونت معلوم بشه بلوند بهتره هم اینکه ارایشو با رنگ مشکی خیلی جیغ میکنن 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

از نظر من عروسی که موهاشو زرد کنه یا مش خزه

نظر منه البته

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موی روشن با اون آرایش غلیظ خیلی نازت میکنه ولی سنتو بالا میبره ....

موی تیره هم شیکیه خودشو داره .... 

دیگه انتخاب با خودته 😉

خوشبخت بشی عزیزم ❤

من خودم روشن کردم های لایتم زدم روش خیلی با ارایشم ناز شده بود ولی سنمو برده بود بالا پشیمونم نیستم 😇

من دیدم کسایی که موهاشون قبل عروسی تیره بود برا عروسی روشن کردن خوب شدن یا کسی که موهاش قبلش تیرست به نظرم واسه عروسیش رنگ کنه بهتره💓🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

براي عروس مشكي شيكتره مكه اينكه موهاي خودت روشن باشه كلا عروسهاي  ده سال قبل رو ببين هر كي موهاش مش و هايلايت بود الان خوب نيست اما مشكي رو ده سال بعد هم ببيني شيكه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

من خواهرم موهاش خیلی بلند و پر پشت بود 

بعد بلوند کرد رنگ موی عسلی روشن

با مدل فر باز 

اصلن هم شینیون قاطیش نبود کامل باز

با تاج عثمانی 

خیلی عالی شده بود

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره