2821
2789
عنوان

ناراحتییی

151 بازدید | 18 پست

گفتم بهتون قبلا ک چند شب پیش خاستگار امد برام.بعد مامیخاستیم خلوت باشع فقط دوتادایی هام باشن.برا اینکه پدزومادرم زیاد سر زبان ندارند بابای لحبازم پاشد ب عموم گفت اونم مثل بچع ها رفته ب ننه اقام گفت باهم امدن.بعد ننه اقام پاشد زنگ زد ب اون عمومم اومد.بازنش .کلی ادمو جمع کرد خانوادهه گفتن زیاد شلوغ نکنید معارفس.بعد زن عموم کمک کرد اینا ولی فرداش رفته ب جاری هاش ک اون زن عموهام باشند گفته.اونام چشم شورند.انرژی منفی وارد خونه شده ازبس بخیل هستند.بدون اجازه مهمون دعوت کرد ب مادرم میگه تو کاری نداشته باش .معلوم نیست از طرف پسردار چی بشه.اش نخوردع فقط حرفش هست.برامون.بشه ایا نشه ایا.ناراحتم😔😔😔

خدابرام کافیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه بی فکره از لج اینکه فقط خانواده زنش نباشه .کل طایفشو جمع کرده😐😂

ن فقط داداششو گفت.داداش بچه نتش ۴۸سالشه اب بخوره ب ننش میگه.رفته بدون اجازه اونو اورده.ننه بی فکرش هم ب بقیه گفته.اصلا خانوادهه هنگ کردن.گفته بودن شلوغ نکنید

خدابرام کافیه

ن فقط داداششو گفت.داداش بچه نتش ۴۸سالشه اب بخوره ب ننش میگه.رفته بدون اجازه اونو اورده.ننه بی فکرش ه ...

😂😂😂 سخت نگیر همه اینا بعدا خاطره میشه مثبت فکر کن که انرژی خوب داشته باشی .درو پنجره رو باز کن نمک و دارچین دود کن .عطری که خوشت میاد همه جا بزن .با آهنگ برقص و ذهنتو خالی کن

آره خیلی همه انرژی ها و اتفاقات فقط به ذهن خودت بستگی داره.اگه از دیشب جور دیگه فکر میکردی الان به ج ...

خب بسکی بحث تو خونس ازبس حرفمونو میزنن.خاستگارم موقعیت خوب داره.دارن میترکن.

خدابرام کافیه

دقیقا برای منم اینجوری شد

فدا سرت اصلا برات مهم نباشه

زن عمو به مامانم گفته بود کاش همه رو خبر نمیکردی شاید پسندشون نشه بهم بخوره ابروتون میره دخترت نگرفتن

مامان منم زبون نداره جواب نداد چیزی نگفته فقط گفته ما به همه نگفتیم

بعد وقتی من ازدواج کردم بهش گفتم زن عمو ما رو خواستگاری دخترات دعوت نمیکردی چون میترسید بهم بخوره😂😂

آنقدر دلم خنک شد گفتم اونا هیچ مراسمی تا عروسی به ما نمیگفتم

پدر من همه میگفت بیایین

اشکال نداره .حالا چطورپیش رفت؟ خوده پسره چی داره خانوادش چی گفتن؟

قراره خانواده پسره.خبر بدن .بعد اقاس.هنه چی داره.اینا چشمون کردن.

خدابرام کافیه

دقیقا برای منم اینجوری شد فدا سرت اصلا برات مهم نباشه زن عمو به مامانم گفته بود کاش همه رو خبر نمیکر ...

همدردیدم.اگ اونا پسند ننکند فقط حرفم هست.دلم میشکنه

خدابرام کافیه

قراره خانواده پسره.خبر بدن .بعد اقاس.هنه چی داره.اینا چشمون کردن.

نگران نباش عزیزم

۴ قل بخون اسفند دود کن .نظر دور بشه

هروند چیزی که بخاد بشه .میشه

چرا میگی چشم کردم ؟ مگه چند روز گذشته زنگ نزدن ؟

نگران نباش عزیزم ۴ قل بخون اسفند دود کن .نظر دور بشه هروند چیزی که بخاد بشه .میشه چرا میگی چشم کردم ...

۳شنبه امدن چون چله فامیلسون بودگفتن براتحقیقات صبر کنید.

خدابرام کافیه

2824
2823
2791
2779
2792