2777
2789
عنوان

شوهرم بددهنه

707 بازدید | 49 پست

دایم به خودم فحش میده به خانوادم فحش میده من و تا مرز سکته میبره خیلی ام خسیسه دلم میخواد مرگش و ببینم بچه ننه رو راهکاری دارین مریضم کرده دایم داد میزنه سرم به بچه میگه برو مامان و بزن فحش یاد بچه میده ادعاشم میشه تحصیل کرده هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سوال

موقع اشناییت این موارد و نشون نمی داد؟

حتی قبل از عقد هم یک مورد ندیدی؟

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

باید جلوش وایسی و اجازه ندی تحقیرت کنه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

فحشت داد جدشو از زیر خاک بکش بیرون تا جلوش رژه بره تو هم فحش بده کتک زد شمایت بعدم بگو میام محل کار ابروتو میبرم

اگه اخلاق گوهتو عوض نکنی

اگه تونستی کتکشم بزن

براش خرج درست کن تا بره زیر قرض. و وام بلکه سکته کنه

البته واقعا چاره ای حز موارد بالا نمیبینم

بابای منم همین بود مامانمو دق داد البته بابام رتبه علمی نداشت عمبا هیچی نداشت و نداره فقط ادعاااا

اینارو ننه هاشون چطور تربیت میکنه

هر چیز که در جستن آنی آنی

باید جلوش وایسی و اجازه ندی تحقیرت کنه

چه جوری منم با دادهاش جدیدا داد میزنم فحش میدم ولی انگار بی فایدس لذت میبره فکر کن پولداره درست پول نمیدع من همیشه از خانوادم پول میگیرم مدتهاست برام چیزی نمیخره خانوادم میخرن پولداره ولی فقط خرج خونه و خورد و خوراک و رستوران خوب میده ولی دست من پول نمیده برا بچه ام همه کار میکنه ولی منو نذاشت برم سر کار خوبم پول نمیده عین گداهام البته خانوادم نمیذارن جیبام خالی باشه