اینا هم خیلی خوبه :)دو دقیقه بیشتر هم وقت نمیگیره
دعای پیش از دعا کردن
حضرت علی (ع) : هر کس دوست دارد که دعایش رد نشود پس بخواند پیش از دعایش این دعا را.
ماشاءَاللهُ تَوَجِّهاً الی اللهِ، ماشاءَاللهُ تَعَبُّداً لِلّهُِ، ماشاءَالِلِّه تلَطُفاً ِللِّه، ماشاءَالِلِّهُ تذلُّّلاً لِلِِّه، ماشاءَاللهُ استضاراً بالِلِّه، ماشاءاللهُ استِکَانَهً لِلِّه، ماشاءَاللهُ تَضَرُّعاً الی الِلِّه، ماشاءاللهُ استعاثهً با الِلِِّه، ماشاالله وَلاحَوْل وَ لا قُوَّهَ الا ّبِاللِّه الْعَِلیَّ الْعَظیمِ.
دعای بعد از دعا کردن
حضرت سجاد (ع) فرموده است: به روایت قطب راوندی در کتاب دعوات روز عاشورا پدرم امام حسین (ع) در حالی که خون جوش میزد مرا به سینه چسباند و فرمود: پسر جان دعائی را که حضرت زهرا (ع) از رسول خدا (ص) و او ار جبرئیل آموخت و به من تعلیم داد حفظ کن از برای هر حاجت و مهم و غم و پیشامد کار بزرگ و هر مصیبتی مفید است و فرمود دعا کن و بگو:
((الهی بِحَقَّ یاسینْ وَ القُرآنِ الْحِکیمِ وَ بِحَقَّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظیمِ یا مَنْ یَقْدر علی حوائج السائلین یا من یعلم ما فی الضمیر یا منفسا عن المکر و بین یا مفرجا عن المغمومین یا راحم الشیخ الکبیر یا رزاق الطفل الصغیر یا من لایحتاج الی التفسیر صل علی محمد و آل محمد و افعل بی کذا و کذا . و به جای کذا و کذا حاجت بخواه.))