2777
2789
عنوان

حاجت روایی❤️😍

228 بازدید | 10 پست

بچه ها من می خواهم تا جایی یادمه از مواردی که حاجت گرفتم براتون بنویسم امیدوارم مفید باشه و استفاده کنین 😍❤️اگه حاجت روا شدید منم دعا کنین اگه دوست داشتین:)

مورد اول نماز استغاثه حضرت زهرا :)))یکم سخته ولی ارزششو داشت

مورد دوم 1۸تا حدیث کسا برای حضرت زهرا

مورد سوم نماز های دو رکعتی برای حضرت عباس و ام البنین و امام رضا و حضرت زهرا...(هر امامی میشه مد نظر بود ) (من یک ماه میگفتم )

مورد چهارم نذر صلوات هر چقدر که می تونین

--------------------------------------------------------------------------

بقیه چیزا رو هم می نویسم براتون فقط ازشون بخواهید اگر صلاح تون اجابت بشین

الهی همتون حاجت روا بشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اینم توی نی نی سایت توی یکی از تاپیک ها دیدم(هنوز ختم تموم نکردم ولی پایین نوشتم براتون بعدش حس خیلی خوبی داشت برام )

عزیزم 124000صلوات را برای 14حاجت شرعی در نظر میگیری..حاجتت را با جزئیات از خدا بخواه و یادداشت کن تو دفتر.باخلوص نیت و بسم الله میگی و شروع میکنی.. هر روز هر تعداد که فرستادی یادداشت کن.

فقط صبور باش یه مقدار ممکنه طولانی بشه ختمش

بچه ها این متن خیلی خوبه حتما خواسته هاتون بنویسد اصلا بعدش حالتون خیلی بهتر میشه انگار اجابت شده همش 😍❤️

اینا هم خیلی خوبه :)دو دقیقه بیشتر هم وقت نمیگیره

دعای پیش از دعا کردن

حضرت علی (ع) : هر کس دوست دارد که دعایش رد نشود پس بخواند پیش از دعایش این دعا را.

ماشاءَاللهُ تَوَجِّهاً الی اللهِ، ماشاءَاللهُ تَعَبُّداً لِلّهُِ، ماشاءَالِلِّه تلَطُفاً ِللِّه، ماشاءَالِلِّهُ تذلُّّلاً لِلِِّه، ماشاءَاللهُ استضاراً بالِلِّه، ماشاءاللهُ استِکَانَهً لِلِّه، ماشاءَاللهُ تَضَرُّعاً الی الِلِّه، ماشاءاللهُ استعاثهً با الِلِِّه، ماشاالله وَلاحَوْل وَ لا قُوَّهَ الا ّبِاللِّه الْعَِلیَّ الْعَظیمِ.

دعای بعد از دعا کردن

حضرت سجاد (ع) فرموده است: به روایت قطب راوندی در کتاب دعوات روز عاشورا پدرم امام حسین (ع) در حالی که خون جوش میزد مرا به سینه چسباند و فرمود: پسر جان دعائی را که حضرت زهرا (ع) از رسول خدا (ص) و او ار جبرئیل آموخت و به من تعلیم داد حفظ کن از برای هر حاجت و مهم و غم و پیشامد کار بزرگ و هر مصیبتی مفید است و فرمود دعا کن و بگو:

((الهی بِحَقَّ یاسینْ وَ القُرآنِ الْحِکیمِ وَ بِحَقَّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظیمِ یا مَنْ یَقْدر علی حوائج السائلین یا من یعلم ما فی الضمیر یا منفسا عن المکر و بین یا مفرجا عن المغمومین یا راحم الشیخ الکبیر یا رزاق الطفل الصغیر یا من لایحتاج الی التفسیر صل علی محمد و آل محمد و افعل بی کذا و کذا . و به جای کذا و کذا حاجت بخواه.))

من نماز استغاثه رو شنیدم، ولی نخوندم حقیقتا... صرفا یه سری ختم بلدم، اونم از مامانم یاد گرفتم خیلی م ...

عزیزم بگو استفاده کنن

نماز استغاثه خواستی بخون درسته یکم زمان میبره ولی ارزششو داره