2777
2789
عنوان

سنگ‌لوزه

55 بازدید | 0 پست

من یه مدت این مشکل رو داشتم و کلافه شده بودم هر هفته یه سنگ جدید

بعدش که تحقیق کردم متوجه شدم که فکم دائما منقبضه باید دقت کنید تا متوجه بشید وقتی عضلات گردن و فک دائم منقبضن سنگ درست میشه

بیشتر که تحقیق کردم فهمیدم علتش فعال بودن سیستم سمپاتیک بدنه یعنی بدن در حالت دفاع هست و وقتی شما از اتفاقی ناراحت میشید ولی به هیچ کس چیزی نمیگید به روی خودتون نمیارید واغلب حرفتون رو نمیزنید چاکرای گلو بسته میشه و اگر همچنان با مدیتیشن و اگاه بودن نتونید در سطح انرژی مشکل رو حل کنید سنگ تولید میشه

جالبه بدونید بدن حافظه داره و همه حرف های نزده و احساسات سرکوب شده مونده توی بدنتون نه فقط سنگ لوزه هر بیماری یه نشونه ست درد شونه ،سفتی فک، انقباض کتف ها اینا همش نشونه نگه داشتن اضطرابو غمه

در ضمن برای اطلاعات اضافه بگم که سیستم عصبی هم اگر بیش از حد در حالت دفاع بمونه احتمالا مشکلاتی مثل قضاوت ، پرخاشگری ، عجله داشتن یا کنارگیری ناگهانی دارید یا برعکس بی حسی ، احساس درماندگی ، افسردگی، سرکوب احساسات انگیزه کم ، احساس پوچی ، عدم تمرکز ، نتونین جمع رو تحمل کنید، یا دست و پاتون دائما یخ زده هست

البته که اغلب ادمها این روز ها این مشکلات رو دارن و شاید عادی بنظر بیان ولی حالتهای یک انسان سالم اینطوری نیست

خواستین توی یوتیوب می تونین مطلب زیاد پیدا کنین بهترین راه حلش مدیتیشنه

در کل مراقب خودتون باشید و با خودتون مهربون باشید