2821
2789
عنوان

کیت تخمگذاری

71 بازدید | 3 پست

دوستان کی وارده بلده برام توضییح بدین لطفا.من امروز پاک شدم دوره هامم منظم نبوده فقط ۳دوره س تنظیم شده.میخوام اینماه از کیت استفاده کنم کی باید بذارم؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بستگی داره که سیکلت چند روزه باشه؟ اگه مکس 14باشه تو بروشور توصیح داده. از ماشین حساب تخمک گذاری و بارداری هم تو سایت فرزند نت میتونی استفاده کنی

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

الان ۳ماهی ک تنظیم شده هرسری یروز جلو افتاده.قبلنام اگ منظم میشد ۳۰-۳۲روزه بود.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان ۳ماهی ک تنظیم شده هرسری یروز جلو افتاده.قبلنام اگ منظم میشد ۳۰-۳۲روزه بود.

دوست عزيز برو تو تاپيك "ماماناي اقدامي واسه بارداري با كيت و تخمكگذاري بياييد باهم باشيم" اونجا اغلب از كيت استفاده ميكنن و كمكت ميكنن

...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز