biyaomidam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2961 عنوان کیت تخمگذاری 69 بازدید | 3 پست دوستان کی وارده بلده برام توضییح بدین لطفا.من امروز پاک شدم دوره هامم منظم نبوده فقط ۳دوره س تنظیم شده.میخوام اینماه از کیت استفاده کنم کی باید بذارم؟ چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!! 1397/02/17 | 12:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نورا135 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 1641 بستگی داره که سیکلت چند روزه باشه؟ اگه مکس 14باشه تو بروشور توصیح داده. از ماشین حساب تخمک گذاری و بارداری هم تو سایت فرزند نت میتونی استفاده کنی سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
biyaomidam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2961 الان ۳ماهی ک تنظیم شده هرسری یروز جلو افتاده.قبلنام اگ منظم میشد ۳۰-۳۲روزه بود. چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
mahay عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 12132 الان ۳ماهی ک تنظیم شده هرسری یروز جلو افتاده.قبلنام اگ منظم میشد ۳۰-۳۲روزه بود. دوست عزيز برو تو تاپيك "ماماناي اقدامي واسه بارداري با كيت و تخمكگذاري بياييد باهم باشيم" اونجا اغلب از كيت استفاده ميكنن و كمكت ميكنن ...