2777
2789
عنوان

خواب دندون دیدم

92 بازدید | 14 پست

داداشم جوونه دیشب خواب دیدم داداشم دندون مصنوعی گذاشته بود

همه میگفتیم چه قشنگه خودشم خوشحال بود

خواب دندون شنیدم خوب نیس

خوابی که دندون بیفته البته

ولی داداشم دندون گذاشته بود

تعبیرش چیه

لایک نکنیدددد

منم خواب دیدم یه بار دندونای جلوم افتاده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افتادن دندون ترک معصیته

خوب نبودنش خرافه ست

دندون مصنوعی رو نمی دونم

”یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃

اتفاق خاصی افتاد؟

نه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

افتادن دندون ترک معصیتهخوب نبودنش خرافه ستدندون مصنوعی رو نمی دونم

من نمیدونم ولی میگن افتادن دندان خوب نیست هر کس اطرافیانم خواب دیده یا خودم تعبیر خوبی نداشته

ولی اسی دندانش تو خواب نیافتاده دندان مصنوعی گذاشنه ک تعبیر بدی نداره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من نمیدونم ولی میگن افتادن دندان خوب نیست هر کس اطرافیانم خواب دیده یا خودم تعبیر خوبی نداشتهولی اسی ...

می دونی به نظرم چون میگن خواب رو هرطور تعبیر کنی اتفاق میفته ممکنه حس بدی که بعد اینجور خوابها که تعبیرشون از قدیم بد جا افتاده میاد سراغ آدما باعث جذب اتفاقات ناخوشایند میشه

یعنی به نظرم تلقینه در کل

وگرنه چند روز پیش سخنرانی گوش می دادم استاد فاطمی نیا خدا رحمتشون کنه می گفتن چیزی که درمورد تعبیر افتادن دندون میگن درست نیست و تعبیرش ترک گناهه

و گفتن به کتاب های تعبیر خواب اکتفا نکنین

”یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃

می دونی به نظرم چون میگن خواب رو هرطور تعبیر کنی اتفاق میفته ممکنه حس بدی که بعد اینجور خوابها که تع ...

نمیدونم من هیچ وقت خواب رو بد تعبیر نمیکنم شاید ب قول شما تو ذهنمون شکل گرفته ک هر وقت قراره اتفاق بدی بیافته اون خواب رو میبینیم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نمیدونم من هیچ وقت خواب رو بد تعبیر نمیکنم شاید ب قول شما تو ذهنمون شکل گرفته ک هر وقت قراره اتفاق ب ...

همه چی برای همگیمون خیر باشه انشاءالله 🥰

می دونی به نظرم چون میگن خواب رو هرطور تعبیر کنی اتفاق میفته ممکنه حس بدی که بعد اینجور خوابها که تع ...

من معنی این خوابو نمیدونستم فقط یه شب خواب دیدم کل دندونام ریخت دقیقا صبحش دوست صمیمیم فوت شد.. بعدش معنیشو فهمیدم

عشق در خانه ی من را زد فهمیدم غم بود عمل زیبایی کرده بود🥜 🎀💅🏻 I'm just a girl

ای وای

عزیزم نگران نباش اگه دندون بیوفته میگن احتمال داره تعبیر خوبی نداشته باشه

وگرنه من هزاربار دیدم ولی اتفاقی نیفتاد

عشق در خانه ی من را زد فهمیدم غم بود عمل زیبایی کرده بود🥜 🎀💅🏻 I'm just a girl

من معنی این خوابو نمیدونستم فقط یه شب خواب دیدم کل دندونام ریخت دقیقا صبحش دوست صمیمیم فوت شد.. بعدش ...

عزیزم... روحشون شاد