2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

122 بازدید | 22 پست

سلام من ۱۸سالم. از وقتی پریود شدم حدود ۱۳سالگیم .پریودم نامنظم بوده. از ۳سال پیش شروع کردم دکتر رفتن.البته وقتی کیستم ترکید و درد داشتم رفتم و گفتن مشکل تخمدان هست ..خلاصه رفتم دکتر بهمقرص های هورمونی داد که حدود ۹ماه تا۱سال استفاده کردم ولی اصلا بهم نمیساخت و مدام بالا میاوردم وقتی قرص میخوردم. اما تو اون دوران دکترم گفت کیست ندارم دیگه. من دکترم و عوض کردم و دکتر جدید بهم اول انتی بیوتیک داد و بعدش مکمل. مکمل تا زمانی که میخوردم خوب بودم و بعد اتمام چندماه خوب بودم بعدش بازم نامنظم و پوستمم که نگم همش جوش هورمونی. تغییر سبک و یه سریا پیشنهاد دادن. کسی تجربه داشته؟یا راهکاری؟

منم همینم

درد موقع پریودی داری؟

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ چیز به اندازه حذف کامل قند و شکر و فست فود و ورزش روزانه و مدیتیشن موثر نیس

وقتی اینکارا رو میکنم نه جوش نه ریزش مو هیچ مشکلی ندارم

وقتی افسرده میشم میرم کیک و چرت و پرت میخورم تا چند وقت جوش های گنده و ریزش مو و... بدبخت میشم تا دوباره به حالت قبل برگردم الان ۱۰ روزه پریودم عقب افتاده از بس بیخیال خودم شدم ورزش نکردم و رژیم نداشتم

اره شدیددد

منم دارم حس میکنم اندومتریوز هم دارم ولی سونو ازمایش دادم هیچی نبود لگن درد دل درد

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

منم دارم حس میکنم اندومتریوز هم دارم ولی سونو ازمایش دادم هیچی نبود لگن درد دل درد

راستش دکترای من هیچ کدوم بهم نگفتن تنبلی تخمدان دارم .اما خب من همه اعلائمش و دارم

حذف قند انقدر موثر پس

خیلی خیلی بیشتر از چیزی که فکر کنی موثره

به محض ورود قند به بدن هورمون تستوسترون ترشح میشه که خودت میدونی واسه خانما بالا رفتن این هورمون چقدر ضرر داره

مخصوصا ماها که تنبلی تخمدان داریم