nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 عنوان تایید سوابق 45 بازدید | 5 پست بچه ها من فرهنگیان ثبت نام نکردم منم باید تایید کنم؟تا کی مهلت داره اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه. 1404/10/11 | 11:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا_jf عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 73 اگه نمیخوای آخر سال ترمیم کنی ، اره تایید کن ولی اگه میخوای خرداد ترمیم انجام بدی نه نیاز نیست
00anahita عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 1821 یه سوال منی که پشت کنکوری ام و میخوام ترمیم بزنم هم باید سابقه تحصلیم رو تایید کنم؟ ما در این ویرانی ایستاده مرده ایم🖤 اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 یه سوال منی که پشت کنکوری ام و میخوام ترمیم بزنم هم باید سابقه تحصلیم رو تایید کنم؟ واسه منم سوالههه اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 اگه نمیخوای آخر سال ترمیم کنی ، اره تایید کن ولی اگه میخوای خرداد ترمیم انجام بدی نه نیاز نیست مطمئن؟من میخوام ترمیم کنم هم یازدهم هم دوازدهم اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
سارا_jf عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 73 یه سوال منی که پشت کنکوری ام و میخوام ترمیم بزنم هم باید سابقه تحصلیم رو تایید کنم؟ نه نیاز نیست
سارا_jf عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 73 مطمئن؟من میخوام ترمیم کنم هم یازدهم هم دوازدهم اره نیازی نیست .تایید برای کسایی هست که قصد تغییر توی نمرات و ترمیم ندارن میخوان همون نمرات براشون ثبت بشه هست ولی اگه میخوای ترمیم کنی دیگه تایید نباید کنی