2777
2789
عنوان

بچم مریض شده

95 بازدید | 12 پست

ی خورده بیحال بود و بین فک و گوشش ی ورم بود و گوشش کیپ میشد بردم پیش متخصص کودک گفت گلوش چرکی شده و فارمنتین داد و سیتریزین دکتر خیلی خوبیه بعد گفتم فارمنتین قبلا میخورد برای التهابهای دیگ خوب نمیشد گفت نه الان برای چرک گلو فارمنتین خیلی خوبه دقیقا باید همین تجویز بشه و بخوره خوب میشه ۳ نوبت خورده تا الان ولی خوب نشده و تب هم میکنه الان دیگ تعطیلات دکتر خوب نیست نمیدونم چیکار کنم از دیشب تب داره با استامینوفن دارم کنترل میکنم...آنتی بیوتیکش رو عوض کنم؟ قبل از ویزیت این دکتر برده بودم گوش و حلق بینی اون برای گلوش کلیندا داده بود بعد این دکتر کودکان گفت کلیندا نده الان چیکار کنم همون کلیندا پزشک اول رو بدم؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوریون حتما گرفته اگر پشت گوشش باد داره چند وقته که چرک گلو داره؟سرفه هم داره؟

سرفه اصلا نمیکنه از سه شنبه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اوریون حتما گرفته اگر پشت گوشش باد داره چند وقته که چرک گلو داره؟سرفه هم داره؟

ن الان سرچ کردم جای ورم فرق داره زیر چونه روی گردت در راستای گوش اونجاها درد و ورن داره ..درد موقعی ک لمس میکنم میگ درد دارم

سرفه اصلا نمیکنه از سه شنبه

این ترکیب را هر نیم ساعت یکبار،یک قاشق چایخوری ،تا رفع تب و گلو درد،به بیمار دهید تا میل کنید : یک قاشق چایخوری دارچین ،یک قاشق چایخوری زنجبیل ،یک قاشق چایخوری فلفل سیاه ،یک قاشق چایخوری زردچوبه ،و پنج قاشق غذاخوری عسل ..تمام اینها را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و به بیمار بدهید تا میل کند.

این ترکیب را هر نیم ساعت یکبار،یک قاشق چایخوری ،تا رفع تب و گلو درد،به بیمار دهید تا میل کنید : یک ق ...

اینایی ک گفتی به ۳ تاش بچم آلرژی داره دارچیم و زنجبیل و فلفل....تو رو خدا یه نسخه رو برای همه نپیچین خطرناکه

ولی ممنون ک گفتی

اینایی ک گفتی به ۳ تاش بچم آلرژی داره دارچیم و زنجبیل و فلفل....تو رو خدا یه نسخه رو برای همه نپیچین ...

حساسیت که برمیگرده به اخلاط فاسدش اخلاط فاسدش داره میریزه بیرون خانم مادر...شما که رفتی دکتر بچت درست نشد حالا هی بگو که آره آلرژی داره شما عسل و سرکه و نمک بدی بهتر از انتی بیوتیک هست والا...اینا رو بده با آب جوشیده ولرم قرقره کنه اگر روش بالا بقول خودت آلرژی داره بچت

حساسیت که برمیگرده به اخلاط فاسدش اخلاط فاسدش داره میریزه بیرون خانم مادر...شما که رفتی دکتر بچت در ...

عزیزم من خودم درمانگر طب سنتی هستم چندین و چند سال دوره دیدم و از زالود درملنی و فصد و حجامت و انواع ماساژ و بادکش ها هر نوع مدرکی که بخوای دارم...ولی آدم کلیدی نیستم وقتی طب سنتی جوابگو نیست از طب مدرن و پزشکی کمک میگیرم...دیگ نمیتونم بخاطر حساسیت و مقید بودن خودم به طب سنتی با جون کسی بازی کنم تجویز این چنین چیزها وقتی طبع بیمار رو ندونی اصلا درست نیست...با توجه به طبیعت بدن هر شخص دارو داده میشه.بچه من به طور ژنتیکی به یه سری غذاها وآلرژی داره چون من و باباش هم همین طوره...مثلا گوشت گاو بخوره کهیر میزنه...یا خیلی چیزهای دیگ یا تو تابستون گردو بخوره اذیت میشه من به عنوان مادر و درمانگر طب سنتی در این مورد حس میکنم بیشتر میدونم...الانم سوالم چیز دیگه ای بود شما پیشنهاد درمان دادی و جوابت رو گرفتی دیگ توهین چیه این وسط نمیدونم جنبه انتقاد نداری پس اصلا حرف نزن

عزیزم من خودم درمانگر طب سنتی هستم چندین و چند سال دوره دیدم و از زالود درملنی و فصد و حجامت و انواع ...

زالو درمانی؟تو اگر طب سنتی واقعا مدرک داشتی میدونستی که تو طب سنتی ما زالو درمانی نداریم خانمممم زالو درمانی فقط مشکل رو بدتر میکنه...ما تو طب سنتی میگیم که کسی که حساسیت داره خانممم اخلاط فاسدش میریزه بیرون خانممممم...بنظرم که شما اصلا چیزی نمیدونی فقط میخوای بگی من بیشتر از تو میدونم در صورتی که اگر واقعا طب سنتی بلد باشی میدونی که ما طبع داریم و این طبع از مادر هست به بچه ارث میرسه فهمیدییییی؟تو هم چیزی نمیدونی حرف نزنی بهتره کسی که حرف از آلرژی میزنه از طب سنتی هیچی نمیدونه

زالو درمانی؟تو اگر طب سنتی واقعا مدرک داشتی میدونستی که تو طب سنتی ما زالو درمانی نداریم خانمممم زال ...

عزیزم اساتیدمون باهم فرق دارن و هر استادی راه و روش خودش رو داره شما بجای اینکه اتقدر بگی خااانمممممم برو دوتا کتاب بخون تا یاد بگیری تفاوت نظر و سلیقه تو همه جا هست اینکه مربوط به درمان هست و هر کسی الان میتونه از راه برسه بگه اینو بخور اونو نخور مهم اینه طبق طبیعت بدن هر شخص بهش دارو بدی نه ایتکه کسی ک طبع بدنش به شدت گرمه رو بگیم زنجبیل بخور فکر کنم شما از اون دسته آدمایی هستی ک به همه ی چیز تجویز میکنی مثل دوران کرونا اومدین گفتین آویشن بخورین خوبه ی ملت رو بدبخت کردین

و عزیزم ما زالو درمانی داریم و انجام هم میدیم اینکه شپا قبول نداری دلیل نمیشه اشتباه باشه....بهتره انقدر افراطی نباشید اینجوری فقط آسیب میبینید از افراط زیاد😄😁

قفل میکنم چون حوصله ادمی ک انتقاددپذیر نیست رو ندارم آدمایی ک فقط ی نسخه بلدن برای همه میپیچن و فکر نمیکنن چقدر ممکنه برای یکی این نسخه مضر باشه.. اصلا در شان من نیست با آدم کم سوادی مثل شما وارد بحث بشم