😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.
اصلا هم خداروشکر نداره ماست و شیر و نون ارزون بشه باید بگیم خداروشکر چند هفته دیگه باز میره بالا کاش ...
اخه مردم هرماه دوگرم طلا میخوردن واجب بود بیاد پایین!
نمیدونن گرسنه باشی طلا ب چ درد میخوره اصلا طلاوبره رو ۲۰ میلیون خورد و خوراک رو ارزون کنن نه موادغذایی ک دارو گرون شه طلا هر جقدر بیاد پایین موتد ضروری رو پاییننمیارن و میگن با دلار اون قینت اوردیم
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
والا هی میبرن بالا بعدش مواد غذایی هم میره بالا بعد که میارن پایین بقیه اجناس پایین نمیاد دوباره که ...
کاش فقط طلا گرون میشد، طرف دارو یا وسیله رو از چهار قبل شاید داشته باشه بعد الان ب دلار الان میکنه تا پاچه مردم. حالا خوشحال باشیم طلا میره پایین ب قول مهران مدیری میگفتدتو خوشحال میشی دلار از ۱۸ تومن بشه ۱۰ تومن یا یا از ۶ تومن بشه ۱۰ تومن در هرصورت دلار گرون شده
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!