2777
2789
عنوان

اسنپ

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست
👍 حتما . بنظرت نتیجه میده ؟

یک بار پول اضافی اومد به حسابم بهم زنگ زدن گفتن اشتباهی اومده میتونی برگردونی ، گفتم باشه ، حالا بستگی داره اونها حلال و حروم سرشون میشه یا نه

آقا هستم 

از بانک نمیتونید زنشو پیدا کنید؟

پیگیری میکنیم ، اما نمیدونم آخرش با نتیجه برسه یا نه . میترسم نهایتا مراجع قضایی هم بگن خودت خواستی پول ریختی چیزی نمیشه ثابت کرد و ما کاری نمیتونیم بکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون والاعین دزدیه

اره بخدا

با این رروزگار... اصلا چ اسنپیه ک کرابیه هاشو به حساب زنش میریزه

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

شوهرم اونروز که اشتباه ریخت براش برای میگفت یارو آدم خوبی بنظر میرسه پولو میده ...

بعد دو هفته که نداد بهش گفتم ببین با ظاهر نمیشه اعتماد کرد . خیلی حرص میخورم از دست شوهرم که اینقدر همه رو خوب میبینه . تازه الانم میگه شاید یارو داره راست میگه و نداره

اره بخدابا این رروزگار... اصلا چ اسنپیه ک کرابیه هاشو به حساب زنش میریزه

خداازش نگذرع

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

پیگیری میکنیم ، اما نمیدونم آخرش با نتیجه برسه یا نه . میترسم نهایتا مراجع قضایی هم بگن خودت خواستی ...

وا یعنی چی خودت خواستی. خوب یه صفر اشتباه زدی طبیعیه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خداازش نگذرع

والا تا جایی ک دیدم.. خدا حوای اینجور ادما رو بیشتر داره، هیچیشونم نمیشه. ـدیدم ک میگم👌

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

ای بابا مثل من دوتومن اشتباهی زدم واسش ولی چون اسمش شبیه بابام بودتو لیست حساب ها بود،رفتم بانک هرچی زنگ زدیم جواب نداد رفتم سفرای اسنپ نگاه کردم دیدم بله اسنپی بوده،زنگ زدم پشتیبانی شماره ش رو دادن ده روز بعد تقریبا پول رو زد گفت خرج کردم ندارم

توام به پشتیبانی میگفتی اشتباهی زدم حساب زنش رو نمیگفتی تا مسدودش کنن اونم بزنه

والا تا جایی ک دیدم.. خدا حوای اینجور ادما رو بیشتر داره، هیچیشونم نمیشه. ـدیدم ک میگم👌

ولی بلاخره ی جایی زمین میخورن اینجور آدما

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

ولی بلاخره ی جایی زمین میخورن اینجور آدما

میخورن؟. من ک متاسفانه گرگ تر میشن ،