چون اگه دوبله فارسیش اوکی باشه و حذفیات آن چنانی نداشته باشه راحت تر میتونم ارتباط بگیرم تا زبان ژاپنی /:
حس هایی هستند که نام ندارند... نگران نیستی، اما آرام هم نیستی غریب نیستی، اما اهل اینجا هم نیستی نه دلت میخواهد بمانی، نه آرزوی رفتن داری دلت میخواد جایی که هستی نباشی، اما جای دیگری هم نباشی!
"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حس هایی هستند که نام ندارند... نگران نیستی، اما آرام هم نیستی غریب نیستی، اما اهل اینجا هم نیستی نه دلت میخواهد بمانی، نه آرزوی رفتن داری دلت میخواد جایی که هستی نباشی، اما جای دیگری هم نباشی!
اره ولی زبان ژاپنیا خیلی جیغ و داد طوریه طول میکشه گوش عادت کنه بهش😬😂
آره سخته ولی کم کم عادت میکنی😂🤧😂من اولاش شخصیت ها جیغ میزدن گوشی رو پرت میکردم رو هوا😑😂😂😂
اوه پس متضرر نشم سر یه انیمه دیدن😂💔