2777
2789
عنوان

من خیلی نگرانم😭😭😭😭😭

149 بازدید | 7 پست

تازه رفتم تو ماه چهار

دکتر اطفال به پسرم یه قطره نازونکس که برای الرژیه داده قبل بارداریم چند باری میگفت تو برا من بزن من برای تو ولی هیچ بار نمیتونست تو بینی منم بزنه این بارم گفت من اصلا حواسم نبود باردارم از شانسمم دو بار قشنگ اسپری زد تو بینیم بعد یه دفعه یادم افتاد که باردارم و تو نت سرچ کردم دیدم تو دسته c بوده دارو ک ممکنه برای جنین خطرناک باشه😭😭😭😭 نمیدونم از عوارض دارویه یا استرسم که شدید سردرد گرفتم خیلی ناراحتم خیلی

همش نگرانم بچم اتفاقی براش بیفته...

به همسرمم گفتم جای اینکه آرومم کنه کلی سرم داد زد خیلی بهم ریختم خدایا میترسم...

نوشته بود روش مصرف در دوران بارداری و شیردهی با مشورت پزشک

تو نت هم نوشته بود در رده c هست و احتمال خطر هست ولی قطعی نیست... من که سه ماه اول تموم کردم ممکنه بازم اتفاقی بیفته؟؟؟؟وای خیلی نگرانم

عزیزم خطرم داشته باشه مطمئن باش با یه بار استفاده هیچ چی نمیشه.

اون خطرات در صورت استفاده ی مداومه.

این استرس خطرش خیلی بیشتر از یه قطره داروست برای جنین.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خطرم داشته باشه مطمئن باش با یه بار استفاده هیچ چی نمیشه. اون خطرات در صورت استفاده ی مداومه. ...

نمیدونم چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم خیلی عصبی و نگرانم همش گریه میکنم

برا منم بدترش پیش اومد تو سه ماهه اول ، هیچی نشد ، ک میگفتن رو استخوان تاثیر داره و اینا توکل ب خدا ...

خدا رو شکر که مشکلی برات پیش نیومد ❤❤❤ایشالا که بچه منم سالم دنیا بیاد

خدا رو شکر که مشکلی برات پیش نیومد ❤❤❤ایشالا که بچه منم سالم دنیا بیاد

سالمه شک نکن ،ب قول دوستمون اون برای استفاده زیاد و مدام هست ن یکی دو بار

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
نمیدونم چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم خیلی عصبی و نگرانم همش گریه میکنم

بله درکت میکنم. منم دست کمی از تو ندارم ولی باید به فکر نی نی هم باشی گناه داره این همه نگرانی و استرس رو تحمل کنه.

ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl