۳۴۳۴ترانه مدیر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 762 عنوان اکس لاشی | مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 19 پست بچها لطفا فاز نصیحت نگیرین ک ارزش نداره و اینا ایده بدید یکم من یه اکس سمی لاشی داشتم فوقلعادهدهول خیلی اذیتم کرده الان به پیج فیکم پا داده انقد هوله میگه اکس قبلیم لاشی بوده بااینکه من واسه این نمک نشناس تاتونستم خوبی کردم ب عنوان ی دختر صدمو گزاشتم از پول توجیبیم زدم ک برا تولدش کادو بگیرم هنوز دستشه ساعته ولی داره گه خوریمم میکنه بنظرتون باپیج فیکم چجوری اذیتش کنم دیت بزارم نرم ایده بدید یکم 1404/10/11 | 10:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 762 [QUOTE=405548101]اینکه لاشی بودن از خودشه و میندازه گردن تو ادمو بیشتر باتموم عالم گرمه ب من ک می رسید مغرور میشد و سرد بازی میکردالان تودایرکت دخترا ویس گربه میده بسم الله شیطونه میگه بفرس براخودش ولی ارزش نداره فک کنخ من پیگیرم
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 762 عشقم بیخیالش شو ... این خیلی کثافته تا اذیتش نکنم یکم اروم نمیشه خیلی اذیتم کرده
imonit عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 67 تا اذیتش نکنم یکم اروم نمیشه خیلی اذیتم کرده حالا من کلا ی بار تو رابطه بودم بعد دو سال خیانت کرد رفت فدا سرش ولی درکت میکنم ت انقدر براش خوب بودی اینطوری اذیتت کنه و پشتت حرف بزنه ادمو میسوزونه واقعا
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 762 حالا من کلا ی بار تو رابطه بودم بعد دو سال خیانت کرد رفت فدا سرش ولی درکت میکنم ت انقدر براش خوب بود ... هعی خواهر اره 🙂