2777
2789
عنوان

یبوست

90 بازدید | 7 پست

دوستان الو و قرص سی لاکس و انجیر و برگ سنا خیلی مخوردم باشگاه هم میرفتم کم تاثیر داره نه اونقدر

الان تقریبا 4روزه دستشویی نرفتم خیلی یبوست شدیددارم یه راهکاری قرصی دمنوشی چیزی بگی واقعا تاثیر داشته باشه و اینقدر من چاق هم هستم بخاطر یبوست و دستشویی نرفتن شکمم باد کرده

ی راهکاری بگین تاثیر داشته باشه ک لاغر هم بشم در کنارش

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زن داداشم ی دارو گیاهی مادر بزرگش بهش داد برا معده،، هر وقت ازشون میخورد گلاب ب روت اسهال میگرفت

هادی من در تاریخ 20 اسفند 1404 مصادف با 21 رمضان و روز شهادت مولای متقیان علی (ع) با زبان روزه به آرزوش رسید و شهید شد💔😭😭 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

بارهنگ بگیر از عطاری یه قاشق مربا خوری ازش بریز داخل یه لیوان آبجوش نعلبکی بذار روش نیم تا چهل دقیق بمونه وقتی خوردی پشتش دو لیوان آب ولرم بخور تو طول روز هم آب زیاد بخور این خیلی خوبه به شرطی که آب هم بخوری بعدش

کاهو روغن زیتون هم جوابه هویج زیاد

بارهنگ نبوده ؟چون برای معده هم هست

نه چندتا باهم قاطی کرد

زیره سیاه_رازیانه_اویشن_برنجاس یا همون بو مادران_زنجبیل

اسیابشون کن باهم قاطی کن بعد صبحا قبل از صبحونه ی قاشق چای خوری داخل ابجوش بخور،،، تلخه میتونی یکم شیرینش کنی

هادی من در تاریخ 20 اسفند 1404 مصادف با 21 رمضان و روز شهادت مولای متقیان علی (ع) با زبان روزه به آرزوش رسید و شهید شد💔😭😭 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.