2777
2789
عنوان

تجربه بختک

132 بازدید | 20 پست

سلام وقتتون بخیر

من چندساله دچار بختک یا به اصطلاح علمی(فلج خواب ) هستم بیش از حد به طوری که در طول یک شب ممکنه پنج یا شش بار این اتفاق برام بیوفته و قسمت آزار دهنده صدای جیغ گوش خراشیه که تو گوشم میپیچه منم اوایل فکر میکردم فلج خوابه تا اینکه یه شب رو به دیوار خوابیده بودم و بختک اتفاق افتاد چشمام باز بود و کاملا هوشیار بودم و روی دیوار سایه یه حیوان بزرگ رو دیدم که رو تنم خوابیده

و اینم بگم نه تنها من بلکه دختر داییم هم دیدتش

شماهم تجربه منو داشتین؟

شبا قبل خواب آیة الکرسی بخون

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این بختک نیست؛چیز دیگس

ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
شبا قبل خواب آیة الکرسی بخون

میخونم کلی ذکر میگم دیشب اتفاقا یه حس بدی داشتم به پدرم که گفتم مثل همیشه با چاقو دور تا دور تختم کشید و چاقو رو گذاشت زیر سرم قبلا اینکارو میکرد آروم میشدم ولی دیشب نه تنها اتفاق افتاد یه سایه عظیم وسط اتاق دیدم

دیگه خوابم نبرد بلند شدم درس خوندم

شما فکر میکنید چیه؟

ببین اینکه میگی حیوون بزرگ نمیدونم؛ولی من خودم مدتی تجربشو داشتم؛جن عاشق بوده و با قران و ذکر و دعا نمیرفت

ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
میخونم کلی ذکر میگم دیشب اتفاقا یه حس بدی داشتم به پدرم که گفتم مثل همیشه با چاقو دور تا دور تختم کش ...

نمک بریز دور تختت

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

ببین اینکه میگی حیوون بزرگ نمیدونم؛ولی من خودم مدتی تجربشو داشتم؛جن عاشق بوده و با قران و ذکر و دعا ...

چطور رفت؟

بعد چیکار کردین که مشکلتون حل شد؟الان خوبین؟

اره الان خوبم چند ساله ک رفته و دیگه پیداش نیست؛؛از حدید صینی اصل استفاده کردم ی گردنبند قدیمی ک روش طلسم ی.ه..و.د.ی نوشته بود برای دفع جن و پری تقریبا ۶ماه شب و روز گردنم بود بعد ب صاحبش پس دادم؛از روز اولی ک گردنبند استفاده کردم پیداش نشد

چطور رفت؟

نوشتم

من هروقت خواب کافی ندارم اینجوری میشم هیچوقتم چیزی ندیدمو قطعا فلج خواب هستشالکی خودتونو نترسونید

الانو بگیم چون کنکوریم استرس دارم خواب کافی ندارم ولی این مشکل اولین بار از کلاس پنجم شروع شد و الان ۷ سال گذشته و همچنان ادامه داره