2777
2789
عنوان

دعوا با برادر

243 بازدید | 19 پست

با برادرم دعوای سختی کردم در حد کتک ، میگم چرا یه ساله افتادی کنج خونه، میگه چون تو نحسی این خونه هستی، نحس بودن تو باعث شده من کار نداشته باشم ،بچه ها این دلیل محکمیه؟

از خودم بخوام بگم من یه آدم مذهبی م نماز میخونم روزه میگیرم، حلال و حروم سرم میشه، تنهاگناهی که زیاد انجامش میدم غیبت کردنه، بهش گفتم تو بی عرضه ایی به من چه ربطی داره، خواهش میکنم نظر بدید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی به هر روشی برای اذیت کردن ما متوسل میشه، چجوری نادیدش بگیرم عزیزم؟

من تو زندگی شخصی شما نیستم ولی طبق اگاهی ک دارین دوری و دوستی

وقتهایی ک هست تو اتاقتون مشغول درس کتاب خونی کاری شین اصلا دهن ب دهن ندین بلاخزه پدرومادر داره اونا باید بیشتر پیگیر کنج خونه نشیتنش بشن نه شما ک بعدش دعوا راه بندازه

من تو زندگی شخصی شما نیستم ولی طبق اگاهی ک دارین دوری و دوستیوقتهایی ک هست تو اتاقتون مشغول درس کتاب ...

دعا کن برام یا این از خدا بی خبر بمیره یا من

بابا کجا بود، بابام فوت کرده، من و مادرم موندیم با هزاران درد وغم

دعا کن برام یا این از خدا بی خبر بمیره یا من بابا کجا بود، بابام فوت کرده، من و مادرم موندیم با هزار ...

خدانکنه دختر هردو تنتون سلامت

همین الان تاپیک زدم بخون

اینو کسی ک داداش نداره میگه بهت خوش ب حالت ک داداش داری هرچقدر بد

باهاش نرم تر رفتار کنید

خدا پدرتونم رحمت کنه

خدانکنه دختر هردو تنتون سلامتهمین الان تاپیک زدم بخون اینو کسی ک داداش نداره میگه بهت خوش ب حالت ک د ...

تو نداری و نمیدونی، مثل اولاد بد داشتنه، اگه قراره پدرومادری بچه ناخلف داشته باشن همون بهتر که اصلا بچه نداشته باشن

یا مثل ازدواج میمونه، مجرد موندن بهتر از ازدواج بده

پس نگو فقط داشته باشی و تمام اینکه کی باشه و چه اخلاق و مرامی داشته باشه مهمتره

تو نداری و نمیدونی، مثل اولاد بد داشتنه، اگه قراره پدرومادری بچه ناخلف داشته باشن همون بهتر که اصلا ...

میفهمم شاید چون ارزوی من بود برام همه جوره قشنگه

اما میدونم ک سخته حتی تصورش برای من ک داداش ندارم اگ داداش داشتم و اون حرفو میزد قلبم مچاله میشد

میفهممت عزیزم

ناراحت نباش توکلت به خدا باشه

به مشاور مراجعه کن راهکار های خوبی ارائه میدن

تو نداری و نمیدونی، مثل اولاد بد داشتنه، اگه قراره پدرومادری بچه ناخلف داشته باشن همون بهتر که اصلا ...

مثل داداش منه پدرم فوت شده

من و خواهرم ازدواج کردیم بچ کوچیک هنو تو خونه هست برادرم سی سالشه نه سرکار نه سربازی نشسته پولم از مادرم میگیره ماشین زیرپاشه خونه داریم بهش بدیم هیج غلطی نمیکنه منم چون بزرگترم باهاش دعوا کردم الان عین عقده ایا با من و خواهرم رفتار میکنه میگ چون اینا گفتن برو سرکار اصلا نمیرم