من از وقتی رابطه داغونم کات شده یعنی با من کات کرده روح و روانم داغونه حتی تراپی و مشاوره ام هیچ کاری برام نکرده عین روانیام از زندگی و روتینمم افتاده ام حتی یه مسواکم نمیتونم بزنم ۲۴ساعت رو تختم گریه میکنم اصن نمیدونم روزا چطور میگذره یا چن شنبه اس تو خوابم اذیتم الان حدود نیم ساعت پیش خوابیدم ک با یه حالت وحشتناک قفل شدن بدن انگار روحم از تنم جدا میشه قشنگ حالت اینکه بخاد بلند بشه بره خودمو می بینم لال میشم نمیتونم کاری کنم ب شدت بدنم درد میگیره وقتی روحم برمیگرده تا چن دیقه نمیتونم تکون بخورم😭😭الانم همین حالت ب سرم اومد الان بنظرتون میتونم انلاین ویزیت روانپزشک بگیرم ک دارو ضداضطراب و افسردگی برام تجویز کنه خیلی داغونم نیاز ب دارو دارم واقعا اگه کسی تجربه داره لطفا راهنماییم کنه تو روستا زندگی میکنم نمیتونم حضوری برم
تا حالا این حالت براتون پیش اومده من خیلی وقتی اضطراب دارم اما الان خیلی شدید بود انگار حضور یه نفرو و حس کردم دستش بهم خورد عین توهمیا واقعا خسته شدم از این وضعیت و داغون هر کاری میکنم خوب نمیشم ن انرژی انگیزه برای هیچ کاری ندارم اگه یه دیقه خوب بشم بقیه اش حالم بده واقعا ب خودکشی فکر میکنم😭😭😭😭
عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کجخلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر میکنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه میداشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را میآلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
تا حالا این حالت براتون پیش اومده من خیلی وقتی اضطراب دارم اما الان خیلی شدید بود انگار حضور یه نفرو ...
اگر هر وقت هم فکر آسیب به خودت اومد، هر ساعتی از شبانه روز با ۱۲۳ اورژانس اجتماعی ، ۱۱۵ تماس بگیر یا سامانه طعم گیلاس رو گوگل بزن، با مشاوراش متنی صحبت کن. همه رایگان هستند
تاپیک آهسته و پیوسته م برای توسعه فردی افراد بالای ۳۵ ساله.