2777
2789
عنوان

آزمون شهری😂😂

194 بازدید | 27 پست

شما بار چندم قبول شدین؟

یا برا چی ردتون میکرد؟

من همه جی خوب انجام دادم قبلشم کلاس داشتم مربیه گفت قطعا قبولی رفتم امتحان بدم یادم رفت کمربند ببندم 😂😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بار اول بدون تمرین رفتم بار دوم بدون تمرین رفتم بار سوم بدون تمرین رفتم بار چهارم تمرین کردم مربی گرفتم رفتم قبول شدم

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

😂😂😂

واای خیلی بد بود من میدیدم پشت سریا دارن هی اشاره میکنن گفتم حتما منظورشون راهنما هست نشستم همه کار انجام دادم کمر بند یادم رفت گفت دور بزن و دنده ۲ و ۳ بعد گفت کنار وایسا با خددم گفتم ایول حتما قبوولم😂😂گفت ردی کمربند نیستی

۳ روز پیش گواهینامم رسیدبار دوم قبول شدم بار اول صندلی و این چیزا یادم رف تنظیم کنم

بخاطر این جور چیزا که رد میشی خیای بده ادم بیشتر اعصابش خورد میشه🥲

چطور نفهمیدی اخه

نمیدونم

قبلش برا خودم رمز گذاشته بودم که کی کمربند ببندم

گفتم نه بعد از تنظیم ایینه کمربند نبندم بزارم ماشین که روشن کردم بخاطر هنین یادم رفت

افسرم خیلی بد اخلاق بود میگفت سریع تر

جالبیش اینجاس رفتم پارک دوبل زدم بعدش میگه تنظیم نکردی

دقیقا منم بهم گفت بریدگی دور بزن برو دنده ۲ برو ۳ بعد گفت کنار وایسا وایسادم با خودم گفتم حتما قبولم گفت خانم کمربند نبستی😂

دقیقا منم بهم گفت بریدگی دور بزن برو دنده ۲ برو ۳ بعد گفت کنار وایسا وایسادم با خودم گفتم حتما قبولم ...

من دفعه دوم عصبی رفتم اصن نفهمیدم چکار کردم 😂

سوال حس ششم و ورزشی بود درخدمتم