من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
سلام علایم اندومتریوز چیه؟؟من چند سال پیش سنوگرانی رحم داشتم که گفت تخمدان سمت چپ رفته داخل حفره به ...
اندومتریوز یا همون کیست های شکلاتی بیشتر باعث چسبندگی میشن و تو همه جای شکم لگن رحم و حتی واژن میتونه دربیاد و اعصای بدنو باعث چسبندگی کنه عزیزم این که تخمدان داخل حفره نمیدونم بعنی چی ولی جفت تخمدان های من ازپشت بهم چسبیده بودن ازشدت چسبندگی
من چون یکماه ازکلیه به مثانه فنر داشتم دبل جی یکماه بعد برام درش اوردن بعد دراوردن فنر رفتم پیش دکترم گفت ۶ماه طبیعی اقدام کن هیچ دارویی نداد. هنوز هیچ ازمایشی ندادم و هنوز نمیدونم ولی قبل عمل ذخیره تخمدان۳بود سنمم ۲۹سالمه
ببینید شاید براتون جالب باشه بدونید آندومتریوز خیلی بیماری مرموزیه و بعد۶.۷سال وخیمبودن خودشو نشون میده شاید خوش خیم باشه ولی کاملا درمان سخت و پیچیده و هزینه بری داره و همینطور اذیت کننده هست .من درحد مرگ و نفس تنکی میرفتم تو موقع پریودی هام موقع دفع مدفوع نفسم بند میومد متاسفانه دیر پیگیر شدم و با ام ار ای وسونو تخصصی فهمیدم باید عمل شم