2777
2789

خودتون جثه ی ریزی دارین یا همسرتون؟

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم افتاد چندین سال قبل که بیمارستان بودم یه بچه ۳۰۰ یا ۴۰۰ گرمی به دنیا اومده بود اگه اشتباه نکنم عجیب عجیب بود انگار نخ رو به شکل آدم در اوردیم🥲🥲

با تو من چه کرده بودم؟که چنین مرا شکستی..

اصلا تو این سن وزنو نمیگن چون مهم نیس

از هفته۲۸ به بعد وزن مهمه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
یادم افتاد چندین سال قبل که بیمارستان بودم یه بچه ۳۰۰ یا ۴۰۰ گرمی به دنیا اومده بود اگه اشتباه نکنم ...

ای خدااا. ـچ عجیب 😐

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

اصل وزن گیری جنین یکی دو ماه آخر بارداریه الان اصلا بحث وزن جنین بی اهمیت ترین داده ممکنه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

آره زیر دستگاه بود نمیدونم زنده موند یا نه

الهی.. ایشالله ک یلی شده برا خودش 😄

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

انشالله..الان حساب کردم ۸ سال میگذره اگه مونده باشه حتما شده😁

انشالله ک مونده باشه من جای شما بودم..دنبالش میکردم 😄😄

انشالله ک مونده باشه من جای شما بودم..دنبالش میکردم 😄😄

اخه من اون موقع ۱۰ سالم بود😆😆

از بیمارستان هم دو سه روزه مامانم مرخص شد اومدیم..حالا از مامانم بپرسم شاید یادش مونده باشه چیشد

با تو من چه کرده بودم؟که چنین مرا شکستی..

اخه من اون موقع ۱۰ سالم بود😆😆از بیمارستان هم دو سه روزه مامانم مرخص شد اومدیم..حالا از مامانم بپرس ...

الهی.. پس خودت خانومی شدی.. عزیزمی 😍 تنت سلامت خانوم جوان 😍😇

اندازه یه فندقه🥹🥹🥹🥹🥹

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵