من دو ساله با یه پسر پولدارم و خیلی عاشق همیم و هردومون 21 سالمونه، الان یه خواستگار 29 ساله ی پولدار دارم. رفتم به دوس پسرم گفتم که اگه واقعا دوسم داری و منو میخوای به مامانت بگو باهام رلی و به منم بفهمون که قراره ازدواج کنیم تا منتظرت بمونم، بعد گف من الان قصد ازدواج ندارم چون وضع مملکت بده و حتی خونه هم ندارم شاید بابا پول بده یه جای کوچیک بخرم ولی من اینو نمیخوام که برم به بابا بگم پول بده برا زنم نیخوام مانتو بخرم، دانشگاه تموم شه برم سربازی فلان فلان یه 4 یا 5 سالی طول نسکشه تا من اماده ازدواج شم ولی قدل نمیتونم بدم که قراره باهم ازدواج کنیم شاید بعد 5 سال هیچ تفاهمی نداشتیم اونموقع بدقول میشم. من الان موندم چیکا کنم، خواستگارم هم خوبه ولی من واقعا عاشق دوست پسرمم و اونم عاشقمه
تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞
۲۱ بچست و وقتیم علنا میگه نمیخوام ازدواج کنم یعنی بشین ب پام حالا یا خواستم میگیرمت نخواستمم بای بای ...
میگه از مسئولیت فلان میترسم الان، چون خونه ندارم، پیش بابا تو مغازه شاگردی میکنم و 10 تومن مبده بهم، بهم حق میدم واقعا، ولی چیزی که اذیتم میکنه این حرفشه که شاید بعد چندسال اصلا تفاهمی نداشته باشیم. ولی در کل اونم راس میگه
تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞