2777
2789
عنوان

وام بلو

273 بازدید | 32 پست

سلام دوستان تقریبا ۵۰ روز از تسویه وام دوم بلو گدشته ولی هنوز وام ۴۰ تومنی برآن فعال نشده میانگین حساب یه ماهم تقریبا ۳۹ میلیونه .کیا وام ۴۰ تومنی گرفتن و بعد از چند روز از تسویه وام قبلی براشون فعال شد .برای من مینویسه در حال فعالسازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی وام ۴۰ تومنی نگرفته واقعا احتیاج دارم اگه کسی گرفته منم راهنمایی کنه ممنون میشم

کلا یکم تا دهم هر ماه وام فعال میشه

اگه موجودی حساب کمتر از۴۰ باشه وام چهلی نمیدن؟

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ن من تازه ۲۰ گرفتم

میشع توضیح بدی چطوریاس

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بعد چه مدت فعال شد برای شما ؟؟ وام چندمت بود

اولی دهی بود پرداخت کردم یماه بعد فعال شد بیستی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
اولی دهی بود پرداخت کردم یماه بعد فعال شد بیستی

پس بعید میدونم برای من دیگه فعال بشه چون من دو تا دهی گرفتم .میانگین حسابم خوب بود .منم وام دوم بعد ۴۰ روز از تسویه وام اول دادن ولی نمیدونم چرا وام ۴۰ فعال نشد

ممنونم

اپلیکشن بلو نصب کن س ماه اول رفتار مالیتو نگاه میکنه بعد س ماه وام دهی میده.بعد تسویه وام اول با توجه ب رفتار مالی و موجودیت برات وام تا سقف ۴۰ تومن وا میشه ک میتونی مبلغ و ماههای اقساط ک چقد باشنو خودت انتخاب کنی