2777
2789

هعییییییییییی

همون به حرف عقلت گوش بده،هرچقدرم سخت...

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی تو این وضع اقتصادی به دنبال عشق ایناییدبچسبید به زندگیتون بابا

شاید پی زندگیمون هستیم ولی بین اون زندگی داریم تو خاطرات مون هم زندگی میکنیم

مکه عشق چند بار اتفاق میوفته؟

عشق 😂😂😂همه عشق های این دوره زمونه فیکه همه دیگه پول پرست شدن

مشکل اینه پول هم نداره

آره عشق

آدمی ک بعد یکسال و نیم از یادت نره و نتونی کسی رو هم جاش بذاری میشه عشق:)

مشکل اینه پول هم ندارهآره عشقآدمی ک بعد یکسال و نیم از یادت نره و نتونی کسی رو هم جاش بذاری میشه عشق ...

مهم اینه این عشق. دو طرفه هست یا نه عشقی که به طریقه باشه به درد نمیخوره وقتی میگی به ساله منتظری یعنی بهت حتی توجه نکرده

مهم اینه این عشق. دو طرفه هست یا نه عشقی که به طریقه باشه به درد نمیخوره وقتی میگی به ساله منتظری یع ...

عزیزم اگه تاپیکی مورد علاقت نیست ازش خارج شو بنظرم

از کجا میدونی؟

میگم خاستگارم بود :/مخالفت خانواده ها و شرایطی باعث شد این اتفاق بیوفته .میگم بطور عقلانی اشتباه هست کلا .

عزیزم اگه تاپیکی مورد علاقت نیست ازش خارج شو بنظرم از کجا میدونی؟میگم خاستگارم بود :/مخالفت خانواده ...

دوست عزیز تو تاپیک زدی من بیام جواب بدم بعد نمیتونی پاسخ بدی فشاری نشو که من دارم محترمانه جواب میدم 😂😂دیگه به پست های شما هم جواب نمیدم

دوست عزیز تو تاپیک زدی من بیام جواب بدم بعد نمیتونی پاسخ بدی فشاری نشو که من دارم محترمانه جواب میدم ...

آخه من اومدم یچیز دلی نوشتم میای میگی بچسب به زندگیت فلان

چیکار داری اصلا

نمیتونی کمک کنی خارج شو

دعوا هم نداریم :/

سلام میشه منم بگید امسال یا کی حامله میشم چندتا بچه و چه نسیتی به دنیا میارم براتون صلوات میفرستم عزیزم الهی شما و خانواده و عزیزانتون همیشه سالم و و بهترینا نصیبتون بشه و پر روزی حلال و فراوون باشید ان شاالله بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا (س) لطفا جوابم رو بدید عزیزم