2777
2789
عنوان

تست تاپیک

291 بازدید | 14 پست

..

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلاملطفا و در صورت امکان همه تاپیک های منو حذف کنینممنون 🙏🙏🙏

سلام خیر فقط محتوای خصوصی و خانوادگی رو می بندیم روزهای زوج

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

میشه تایپیک من یکیش رو حذف کنید، اونیکه نوشتم جراح تومور در زنجان کی میشناسه

سلام.لینک تاپیک رو برای خصوصی من بفرستید

ببخشید چجوری؟ از کجا لینکش رو بیارم؟

بالای کادر تاپیکتون.کپی کنید و داخل خصوصی من paste کنید

@niniyar

من الان با کاربری یکی از اعضای خونوادم اومدم

سلام. خسته نباشید.

خیلیا اون قسمت بالای سایت که ذره بین داره یه کلمه ای رو سرچ میکنن و تاپیک های قدیمی تر میاد و میخونن و پست میذارن تو اون تاپیک ها. بارها شده که دیدم تاپیک های قدیمی بالا اومدند چون یه نفر پست گذاشته تو یک تاپیک قدیمی. مگه پست گذاشتن تو تاپیک های قدیمی ممنوعه؟ من امروز یک تاپیک قدیمی رو دیدم و محترمانه و مودبانه و بدون حرفی که تنش زا یا توهین آمیز باشه یک پست گذاشتم تو اون تاپیک. یک کاربر وهابی اومد و به مقدسات مسیحیان و شیعیان تو همون تاپیک کلی اهانت کرد و حتی به ما شیعیان چون توسل میکنیم به معصومین گفت قبر پرست و مشرک و گمراه ! اون کاربر وهابی بعضی آیات قرآن رو هم نصفه و نیمه میاورد و میذاشت تو اون تاپیک تا مثلا حرفایی که ضد شیعه میزد رو مطابق قرآن جلوه بده. چند کاربر دیگه هم اومدند و گفتند که اون کاربر وهابی هست و تو تاپیک های دیگه هم به مقدسات شیعه اهانت کرده و وهابیت رو تبلیغ کرده و دعوا شد بین اون کاربران و اون کاربر وهابی. من نی نی یار رو تگ کردم روی پست هایی که اون کاربر وهابی به شیعه اهانت کرده بود. اون تاپیک ترکید اما نی نی یار من رو 21 روز تعلیق کرده و نوشته چون تو تاپیک قدیمی پست گذاشتی! این همه کاربران میان تو تاپیک های قدیمی پست میذارن. مگه پست گذاشتن تو تاپیک های قدیمی ممنوعه؟ من که حرف توهین آمیز و تنش زایی نزدم. اون کاربر وهابی اهانت کرد به مقدسات شیعه که با چند کاربر دیگه دعواش شد. اگه اون کاربر وهابی به مقدسات شیعه اهانت نمیکرد که دعوایی نمیشد مقصر اون کاربر وهابی بود که به مقدسات شیعه اهانت کرد. چرا من باید تعلیق شم؟ شما میخواین اجازه بدین تو نی نی سایت کاربران وهابی به راحتی به تبلیغ وهابیت بپردازند و به مقدسات شیعه توهین کنند؟ اون کاربر وهابی رو تعلیق نکردید من رو که هیچ توهینی هم به کسی نکردم فقط چون تو یک تاپیک قدیمی پست گذاشتم تعلیق کردید؟ چرا اجازه میدید وهابیون به راحتی تو این سایت جولان بدند و به تبلیغ وهابیت و اهانت به مقدسات شیعه بپردازند؟

چرا من رو فقط به خاطر پست گذاشتن تو یک تاپیک قدیمی تعلیق کردید؟

ولی اون کاربر وهابی رو که اون همه اهانت کرد به مقدسات شیعه تعلیق نکردید؟

اون کاربر وهابی اسم کاربریش movahed666 بود.

اینم لینک اون کاربر وهابی :

https://www.ninisite.com/user/discussion/82a01047-3c3e-497f-9b4e-d612ea437c47/movahed666

ببینید این کاربر وهابی تو تاپیک هاش هم داره به شیعه حمله میکنه و تبلیغ وهابیت میکنه.

همین که تو تاپیک هاش همش میگه مشکلات ایران به خاطر اینه که ما از غیر خدا کمک خواستیم! بعضی آیات قرآن رو هم نصفه و نیمه اورده گذاشته تو تاپیک هاش تا مثلا حرفایی که ضد شیعه میزنه رو مطابق قرآن جلوه بده. تو اون تاپیک هم که دعوا شد اون کاربر وهابی میگفت چون ما شیعه ها به معصومین توسل کردیم یعنی از غیر خدا کمک خواستیم خدا ایران رو بدبخت کرده!

@niniyar من الان با کاربری یکی از اعضای خونوادم اومدمسلام. خسته نباشید. خیلیا اون قسمت بالای سایت که ...

سلام رسیدگی شده

سلام رسیدگی شده

@niniyar

ببخشید یعنی اون کاربر وهابی هم تعلیق شد؟

مگه پست گذاشتن تو تاپیک های قدیمی ممنوعه؟ این همه کاربرا تو تاپیک های قدیمی میرن پست میذارن و تاپیک های قدیمی میان بالا منم وقتی اینترنت ملی بود فقط سایت شما میتونستم بیام و چندتا خبرگزاری چیزای دیگه که سرچ میکردم تو مرورگر گردو نمیاورد مرورگر های دیگه هم که کار نمیکردن برای این که حوصلم سر نره میرفتم تاپیک های قدیمی رو میخوندم و اگه چیزی بلد بودم جواب میدادم تو یه تاپیک قدیمی هم دیروز در مورد یه بیماری جواب دادم استارتر اومد گفت خدا خیرت بده خیلی خوب راهنماییم کردی

تو اون تاپیک امروز هم مودبانه و محترمانه و بدون کلمه ای توهین امیز یا تنش زا فقط جواب یه کاربر دیگه که سوال پرسیده بود رو دادم بعد یهو این کاربر وهابی پیداش شد و کلی پست که انگار از جایی کپی کرده بود گذاشت تو اون تاپیک و به مقدسات مسیحی ها و شیعیان توهین کرد و چند کاربر دیگه هم اومدن با اون کاربر وهابی دعوا کردند

من که نمیخواستم اون کاربر وهابی بیاد و توهین کنه به مقدسات شیعه. من که نمیخواستم دعوا شه تو اون تاپیک. اون کاربر وهابی با توهین هایی که به مقدسات شیعه کرد باعث شد دعوا بشه تو اون تاپیک. اگه اون کاربر وهابی نمیومد یا به مقدسات دیگران اهانت نمیکرد دعوایی هم نمیشد تو اون تاپیک.

چرا من باید تعلیق شم؟ اونم 21 روز؟

@niniyar ببخشید یعنی اون کاربر وهابی هم تعلیق شد؟ مگه پست گذاشتن تو تاپیک های قدیمی ممنوعه؟ این همه ...

لطفا بحث رو تموم کنید رسیدگی شد

لطفا بحث رو تموم کنید رسیدگی شد

@niniyar

اخه کاربری من چرا باید 21 روز تعلیق بشه؟

یه نفر دیگه دعوا کرده یه نفر دیگه تاپیک رو به دعوا کشونده. من باید تعلیق شم فقط سر این که یک پست گذاشتم تو یه تاپیک قدیمی؟! این همه کاربرا تو تاپیک های قدیمی میرن پست میذارن و تاپیک های قدیمی میان بالا

فقط سر گذاشتن پست تو یه تاپیک قدیمی تعلیق 21 روزه اخه؟!

لطفا کاربری من رو از تعلیق دربیارید خیلی ممنون میشم ازتون

@niniyar

سلام خسته نباشید

لطفا کاربری من رو از تعلیق دربیارید

انصاف نیست فقط سر این که یه پست گذاشتم تو یه تاپیک در حالی که پستم توهین امیز و بد هم نبوده من رو 21 روز تعلیق کردید و نوشتید پست گذاشتی تو یه تاپیک قدیمی تاپیک اومده بالا یه عده اومدن تو اون تاپیک دعوا کردن!

من دیروز فقط پست گذاشتم تو یه تاپیک و جواب یه کاربری که سوال پرسیده بود رو دادم. دیگه بعد من یکی اومد تو همون تاپیک و توهین کرد و یه عده دیگه اومدن تو اون تاپیک دعوا کردن با اون فرد که دیگه تقصیر من نیست. این همه کاربرا میرن تو تاپیک های قدیمی پست میذارن و تاپیک های قدیمی میان بالا