2789
عنوان

ترک موسیقی

51 بازدید | 6 پست

سه هفته حدودا موسیقی گوش نمیدم

هر مدلی باشه

سعی می کنم هر جا هم بود به گوش من خیلی نخور با کلام بی کلام مجاز... هر چی

و اثرش؟

خیلی آروم تر شدم

مغزم شروع کرده به پردازش کردن خاطرات و اطلاعات و آهنگ های قدیمی و هی یادم میاد....

و جالب اینه آهنگ هایی که جدید گوش دادم رو خیلی یادم نمیاد، انگار از وقتی افتاده بودم رو دور زیاد آهنگ گوش دادن، حافظ ضعیف شده

و چون آهنگ برای من یه جورایی تخلیه هیجانی بود،حالا که ندارمش انگار ذهنم یاد گرفته از روش های بهتری هیجان رو مدیریت کنه

و خوب میشه گفت پیشرفت خیلی خوبی بود.

خوشحالم

راحت تر فکر می تونم کنم به هیجاناتم،جای تخلیه با موسیقی شاد یا غمگین.

🤗🤗🤗🤗❤️برای خودم

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

چه آهنگ هایی گوش میکردی مگهمن آهنگ های آروم خوشم میاد میزارم تو خونه،ولی جالب بود تجربه ات

هر چی تقریبا... حتی آروم هم الان دیگه گوش نمیدم، حتی بی کلام. انگار مغزت یاد میگیره خودش رو آروم کنه و ریتم رو بسازه.

بچگی بود چقدر آروم تر بودیم حتی بدون موسیقی آرام بخش؟ انگار کم کم به اون حس برمیگرده ذهنت

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا یه روز آهنگ گوش ندم اعصابم خورد میشع😂😂

منم عزیزم دقیقا مثل شما. شاید روزی چهار ساعت یا بالاتر هم گوش میدادم

وای دقیقا ولی خب وقتی تنها چیزی که باعث میشه یکم فکرت آزاد بشه آهنگه ترک کردنش سخته

شبیه مواد مخدر بود برای من. که حالم بهتر شه یجوری

اما الان می بینم دردی دوا نمی کرده برام... یه جوری شارژ میشدم دوباره افت شارژ دوباره موسیقی... الان رو ریتم وسط انرژی هستم نوسان کمتر میشه... انگار ذهنت که بیکار میشه جا باز میکنه برای چیزای بهتر...