2777
2789
عنوان

شکم درد بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 41 پست
انقد دکتر بردم تا چند ماه پیش همش دکتر میبردم بخاطر دل دردشتازه ۴۰روز پیش آزمایش کامل بردم نرمال بود ...

یه قاشق بارهنگ رو با کمی عرق نعنا بجوشون با عسل شیرین کن بده کم کم بخوره

من خودم شربتش رو تو خونه دارم، شربت بارشان یا بارهنگ ، برای مشکلات گوارشی و حساسیتی عالیه دکتر طب سنتی برای بچه و نوشته

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی @hoseinpour03 روبیکا پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر منم فقط نصف شب و دم صبح اینجوری میشه

هرردز میشه؟

من همه چیشو بردم فقط رودشو نبردم فقط آزمایش مدفوع بردم بخاطر خون مخفی

از معدش هم اندوسکوپی بردم هم عکس رنگی

دکار عکس رنگی گفت خیلی ضرره واسه بچه بخاطر همون دیگه رودشو نبردم میترسم رودشو چیزی باشه

[QUOTE=405529339]هرردز میشه؟ من همه چیشو بردم فقط رودشو نبردم فقط آزمایش مدفوع بردم بخاطر خون مخفی از معدش هم اندوس ...[/QU

من متوجه شدم از غذاهاست.غذای بیرون و کالباس و سوسیس و نودل ....دو روز که بستری بود روز اول سونو گفت مشکلی نداره ولی روزی که میخاس مرخص بشه دوباره سونو شد گفت التهاب روده داره .آزمایش مدفوع و خون هم نرمال بود .عکس و آندوسکوپی نداده

فاموتیدین واسه بچه ضرر نیستامپرازول چیاخه دکتر بهش پنتو پرازول نوشته بود منم قبل شام میدم بهش

نه هیچکدوم مضر نیست دختر من ۷سالشه دکتر بهش داده

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴