2789
عنوان

ارایش صورت

214 بازدید | 16 پست

دوستان سلام.

بچه ها لطفا راهنمایی کنین.

اکثر خانوم ها رو میبینم چه ارایش شیکیییی دارن. تمیز، مرتب. یه صورت یه دست و شیک.انگار نقاشی کردن. یا رژ لبشون خیلی مرتبه و خط چشم شونم مرتب و تمیز.

خیلی خوبن. من ارایش میکنم بدتر شلخته میشم. اصلا هم پوسنم مثل اونا نمیشه.

من پوست صورتم بدون جوشه و صافه فقط یه حای خال پایین صورتم دارم که زیاد معلوم نیست.

اینا چجوری اینقدر مرتب ان؟؟؟؟

واقعا برام معضلی شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من همیشه ارایش دارم اول اینکه به قرینگی خیلی اهمیت میدم بعدم زیر ارایشم از پرایمر استفاده میکنم انتخاب جنس لوازم ارایش مناسب با نوع پوستتون و رنگهای مناسب هم خیلی مهمه

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر

لوازم ارايشت باید متناسب با جنس پوستت باشه،بعد هم مدل خط چشم یا رنگ و مدل رز لب باید با اجزای صورتت همخونی داشته باشه مثلا برای ی چشم درشت نباید مداد مشکی کشید داخل چشم یا ب پوست تیره رز زرشکی نباید بزنه این جور چیزا....

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

لوازم ارايشت باید متناسب با جنس پوستت باشه،بعد هم مدل خط چشم یا رنگ و مدل رز لب باید با اجزای صورتت ...

مداد داخل چشم به نظر خودم به چشم هام روح میده.

چشم هام بزرگه

چه پرایمری؟ لوازم ارایشی ام خیلی خوبه

بحث خوب و بدی نیست مثلا مک به پوست من نمیسازه با اینکه خوب و گرونه پرایمر کلارینس استفاده میکنم

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
مداد داخل چشم به نظر خودم به چشم هام روح میده. چشم هام بزرگه

مشکی نکش،مداد سفید بکش داخل چشمت،وقتی چشمات درشت باشه و مشکی هم بکشی ی کم ک بگذره ب نظرم چهره بد میشه ی جورایی ظرافت نداره ولی وقتی سفید میکشی چشمات خوش حالت میشه تو ذوق هم نمی زنه،بازم همه چی سلیقه ايه،تمرین کن ببین چ رنگی به صورتت می شینه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

مشکی نکش،مداد سفید بکش داخل چشمت،وقتی چشمات درشت باشه و مشکی هم بکشی ی کم ک بگذره ب نظرم چهره بد میش ...

سفید داخل چشم!!!

چه جال نشنیده بودم.

اره یکم که بگذره بد میشه