2777
2789
عنوان

مامانایی که 🤍🎀

264 بازدید | 51 پست

مامانم امروز ازم خواست از نی نی سایت سوال کنم

خواهرم کلاس پنجم ابتداییه

جثه اش بسیار ریزه

قدش نسبت به سنش کوتاه مونده

البته طرز فکرشم بچه گانست

ولی میترسیم به سن بلوغ برسه و قدش کوتاه بمونه

من خودم قدم ۱۷۳ هست

مامانم ۱۶۸

باباممم هم خوبه

خواهرم و...کلا من به طرف مادری کشیدم

چون خیلی هم وسواسیه و هیچی نمیخوره

نه گوشت

نه پیاز

نه سویا

نه قارچ

نه شیر طبیعی

امپولو پدرم اجازه نمیده میگه عوارض داره

شربتشو بخریم موثره؟

شما تجربه ای دارید ؟

میشه اسم شربت و هم بگید

دکتر به هیچ عنوان نمیره

ولی خب مادرم نگران شدن همینطور خودم

لطفا راهنمایی کنید چیزی که عوارضی نداشته باشه

ممنونم 🙏

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

منم همینطور بودم ورزش والیبال تاثیر خوبی روم گذاشت

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور بودم ورزش والیبال تاثیر خوبی روم گذاشت

الان اصلا وقت نداره

هدفش از تیزهوشان قبول شدنه

و کلاس های تیزهوشان و کلاس خصوصی ریاضی وزبانو...

مدرسه اصلا وقت نداره

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

شربت زینک باعث بلوغ زودرس میشه بش ندید

شربت مولتی ویتامین بخرید واسش

بفرستینش شنا یا والیبال یا بسکتبال

دخترا کوتاهن کوتاهن بعد یه هو جهش قدی میکنن نگران نباشید

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
دختر منم ۷سالشه کپ خواهر شماس خیلی ریزه انگار ۵سالشه

شما تجربه ای نداری؟

شربت زینک باعث بلوغ زودرس میشه بش ندید شربت مولتی ویتامین بخرید واسش بفرستینش شنا یا والیبال یا بسکت ...

اخه وقت نداره اصلا

برای ورزش

به حد کافی وقتش پر هست

شربت خوب برای قد میشناسی عزیزم؟

دکتر غدد ببرین. سرخود دارو ندین عوارض داره. اگه ذهنش هم بچگونه است فک نکنم به این زودی بالغ بشه. خودتون چند سالگی پریود شدین؟ من مثل خانواده پدری تو ۱۷ سالگی.. قدم هم ۱۷۰.ولی دوستام دوره راهنمایی اکثرا.

ن منممحتاج راه حلم

به شدت هم تنقلات میخوره و ضرر

دیگه نوشابه نمیذاریم بخوره

الان اصلا وقت نداره هدفش از تیزهوشان قبول شدنه و کلاس های تیزهوشان و کلاس خصوصی ریاضی وزبانو...مدرسه ...

من کلا دبستان یه دوست داشتم اسمش هانیه بود یک سال از من کوچیک تر بود اما قدش از من بلند تر بود

منم بد غذا بودم اما تابستون به مدت دو سال شروع کردم والیبال الان قد من بلند تر قد دوستمه

هر کی بازه رشد قدش یه زمانیه مال من راهنمایی بود

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

دکتر غدد ببرین. سرخود دارو ندین عوارض داره. اگه ذهنش هم بچگونه است فک نکنم به این زودی بالغ بشه. خود ...

خواهرم کلاس ششم

من کلاس یا نهم یا هشتم

اخه وقت نداره اصلابرای ورزش به حد کافی وقتش پر هست شربت خوب برای قد میشناسی عزیزم؟

یوروویتال خوبه هم اشتهاسو خوب میکنه هم قدش زیاد میسه

راستی قرص D ۱۰۰۰ هم بهش دین

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

حداقل ببریدش دکتر و عکس از صفحاتش بگیره و سن استخونیش رو بهتون بگه

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

من کلا دبستان یه دوست داشتم اسمش هانیه بود یک سال از من کوچیک تر بود اما قدش از من بلند تر بود منم ب ...

هم قد من بشه فقط ۱۷۳