2777
2789
عنوان

وابستگی

139 بازدید | 12 پست

تا به حال شده وابسته دوستی بشین؟

من به یکی از دوستام خیلی وابسته شدم و اونم رفتارش بی ثباته و نوسانیه متاسفانه

به طوری که وقتی تحویلم میگیره و باهم خیلی صمیمی میشیم انقد خوشحال میشم که میخوام پرواز کنم تا آسمون

ولی گاهی اوقات یجورایی منو تحویل میگیره که انگار به یه غریبه تو خیابون داره سلام میکنه

و من اون وقتا واقعا داغون میشم حالم بد میشه و اعصابم خورد!

میشه اگه واقعا میتونید راهنماییم کنید؟🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷

همسنیم. منم قبلا چنین چیزی داشتم خیلی وابسته یکی از دوستام بودم که خیلی بهم آسیب زد

میتونی سعب کنی اون احساسی که بهش داری رو برای خودت کمتر کنی مثلا کمتر بهش زنگ بزن کمتر پیام بده و..

بخاطر نوسانی بودنش وابستش شدی احتمالا. باید ببینی الگوی رفتاری ای تو بچگی نداشتی ایا. شاید طرحواره غ ...

نمیدونم دقیقا. ولی خب خیلی برام پیش اومده که یه زمان هایی وابسته بعضیا میشم. البته نه همه

همسنیم. منم قبلا چنین چیزی داشتم خیلی وابسته یکی از دوستام بودم که خیلی بهم آسیب زدمیتونی سعب کنی او ...

چجوری چه آسیبی بهتون زد؟ من از وقتی این رفتارو دیدم باهاش سردتر شدم ولی خودش میگه چرا تحویل نمیگیری🥲

منم وابستم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️