علیمحرز مدیر عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 450 عنوان شعر جدیدم | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 37 پست دارم یه موزیک جدید جمع میکنم دو بیت از لیریک شو میزارم نذر بدین🙏☺️🌹الان فاصله م با فروپاشی یه قدمههیشکی نمیدونه توی دلم چه خبره من که دووم آوردم تا اینجا یه نفرهاصلا مهم نیست از کنار من برن همه یه پسر پر استعداد تنهای مهربون....یه بیگانه....حالم بین بد و بدتر در نوسانه....من بدم ؟تو خوب باش 1404/10/10 | 21:44 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علیمحرز مدیر استارتر عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 450 چه خوب منم مینویسم شعره همجورهنمیگم رپ نوشتن بلدم اما میشه گفت شبیه بهش و بلدم بنویسم چه عالی اگه بفرستید و فیض ببریم ممنون میشم🙏🌹 یه پسر پر استعداد تنهای مهربون....یه بیگانه....حالم بین بد و بدتر در نوسانه....من بدم ؟تو خوب باش
جوکرمونث عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 6807 بله چشم حتما.اینجا میشه لینک گذاشت.؟ فکر نکنم ولی اون موقع بهم خبر بده خصوصی برام بفرستی
علیمحرز مدیر استارتر عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 450 از لحاظ ساختار عروضی وزن ندارند سبک شعر رپ بیشتر روی وزن و شباهت های سیلابی تمرکز داره و ساختارش متفاوته.شما ادبیات خوندید؟ یه پسر پر استعداد تنهای مهربون....یه بیگانه....حالم بین بد و بدتر در نوسانه....من بدم ؟تو خوب باش
asallllaaa عضویت: 1404/10/08 تعداد پست: 361 سبک رپه و ارندبیه حیف اینجا نمیشه موزیک فرستاد.کامل شد میخونم .اگه بشه لینک میزارم براتون 🙏 اره اگر شد حتما بدارید خوشحال میشم بشنوم:)
علیمحرز مدیر استارتر عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 450 فکر نکنم ولی اون موقع بهم خبر بده خصوصی برام بفرستی چشم حتما یه تیکه دیگه شمن که هرچی ضربه خوردم سر دل مهربونههمه رفتن از پیشم و فقط استرس پهلومهالان دلخورم از همه چی هی قشقرق بهونهدیگه بیخیال گذشته م و فکر بهش حرومه یه پسر پر استعداد تنهای مهربون....یه بیگانه....حالم بین بد و بدتر در نوسانه....من بدم ؟تو خوب باش
علیمحرز مدیر استارتر عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 450 اره اگر شد حتما بدارید خوشحال میشم بشنوم:) چشم انشالله به زودی یه پسر پر استعداد تنهای مهربون....یه بیگانه....حالم بین بد و بدتر در نوسانه....من بدم ؟تو خوب باش
جوکرمونث عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 6807 چشم حتما یه تیکه دیگه شمن که هرچی ضربه خوردم سر دل مهربونههمه رفتن از پیشم و فقط استرس پهلومهالان د ... واقعا قشنگه الان بیشتر دوست دارم بشنومشموفق باشید
شاعرگمنام عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 3261 چه عالی اگه بفرستید و فیض ببریم ممنون میشم🙏🌹 خب شعر های عادی مینویسم با قالب مثنوی اهنگ و یه دونه هم شبیه به سبک رپ شبیه ها نه خودش از کدومش بگم؟
علیمحرز مدیر استارتر عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 450 خب شعر های عادی مینویسم با قالب مثنوی اهنگ و یه دونه هم شبیه به سبک رپ شبیه ها نه خودش از کدومش بگم؟ هر کدوم که خودتون انتخاب میکنید یه پسر پر استعداد تنهای مهربون....یه بیگانه....حالم بین بد و بدتر در نوسانه....من بدم ؟تو خوب باش
شاعرگمنام عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 3261 هر کدوم که خودتون انتخاب میکنید مبتونم کلمه بهم بدید با کلمات براتون بنویسم
علیمحرز مدیر استارتر عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 450 واقعا قشنگه الان بیشتر دوست دارم بشنومشموفق باشید من موزیکامو با گوشی رکورد میکنم کیفیتش نه پایینه نه هم در حد موزیک های استودیویی.یه دونه ش هست اگه شد آپلود میکنم براتون لینک میفرستم یه پسر پر استعداد تنهای مهربون....یه بیگانه....حالم بین بد و بدتر در نوسانه....من بدم ؟تو خوب باش
علیمحرز مدیر استارتر عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 450 مبتونم کلمه بهم بدید با کلمات براتون بنویسم مثلاً کلمه سرنوشت یه پسر پر استعداد تنهای مهربون....یه بیگانه....حالم بین بد و بدتر در نوسانه....من بدم ؟تو خوب باش
شاعرگمنام عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 3261 مثلاً کلمه سرنوشت نه دیگه با یه کلمه که نمیشه گفت بایدچند کلمه باشه ولش کنین اگه حوصله ندارین
جوکرمونث عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 6807 من موزیکامو با گوشی رکورد میکنم کیفیتش نه پایینه نه هم در حد موزیک های استودیویی.یه دونه ش هست اگه ش ... ممنون تو فضای مجازی انتشار میدید؟
علیمحرز مدیر استارتر عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 450 ممنون تو فضای مجازی انتشار میدید؟ نه در حد فری استایل و دلنوشت ولی کار رسمی نه یه پسر پر استعداد تنهای مهربون....یه بیگانه....حالم بین بد و بدتر در نوسانه....من بدم ؟تو خوب باش