2777
2789
عنوان

خانما متاهل

225 بازدید | 20 پست

من 17ساله ازدواج کردم 3تا بچه دارم ازدواجمونم عاشقانه بوده 8ساله پیش همسرم با همکارش که دخترم بود بهم خیانت کرداونمو قع اون خانم8سال از من بزرگتر بود از لحاظ قیافه از نم پایینتر بود من فهمیدم همسرم هم با مدیر اونجا صحبت کرد واون خانم از اونجا رفت الان بعد از اون موقع نمیتونم فراموش کنم تا چیزی میشه به همسرم طعنه میزنم که تو به من خیانت کردی بعد از اون موقع هیچچی ازش ندیدم ولی دیگه مثل اولم دوسش ندارم اطمینانم ندارم همش میگم کاش جدامیشدم .خستم وافسرده

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

حق داری ولی مدت زیادی گذشته فراموش کن

کنمیتونم همش میگم باهاش رابطه داشته چطور بوده

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر خیانت جدا شدم مطمنی رابطه داشتن ؟

رابطه جنسی که فکر نکنم چون طرف دختر بوده ولی همسرم میگفت خودش کرم میریخته میگفته با وجود همسرت باهم باشیم

مگه چقدر میتونه ادم هرزه باشه که بدونه طرف زن وبچه داشته باشه بازم اسرار به ادامه رابطه داشته باشه

با دخترم میشه رابطه داشت

اخه محل کارش طوریه که رابطه جنسی نمتونستن ولی شاید بوس وبغل باشه ولی هر چی همسرمو قسم میدم میگم در چه حد بوده میگه هیچی فقط اون خواسته ولی من محل ندادم دیگه فقط خدا میدونه

شاید همسرت راست بگه ارزش نداره با فکر خیال زندگیتو تلخ کنی

بهش میگم باید برا م قسم بخوری بریم زیارت هیچی نمیگه.ولی تمام پیامایی که دیدم از طرف اون خانم بوده ولی من بیشتر از این ناراحتم عکس اون خانممو دیدم رو پروفایلش ولی همسرم طوری با اب تاب از قیافه وسن وسالش تعریف میکنه ولی واقعا اون چیزی نبوده که این میگه به جان بچه هام

اینکه شوهرت ازش تعریف میکنه خیلی پرو هستش

نه من میگم اش دهن سوزی که نبوده یه دختر 30ساله بایه قیافه متوسط اگه خانواده دار بود که نمیومد به یه مرد زن وبچه دار پیشنهاد بده این میگه نه نه 20سالش بوده وفلان و... من نخواستم میگم اشتباه کردی منو طلاق میدادی با اون خوشبخت میشدی من اونموقع سنی نداشتم میرفتم پی زندگی خودم .اخ میسوزونمش ولی دلم خنک نمیشه با این حال

چند سالته ؟ تو جای من بودی چ میکردی من با چشمای خودم دیدم

32سالمه همسرم40مشکل شما در چه حد بوده