2777
2789
عنوان

حرکت دیروز راننده اتوبوس

300 بازدید | 28 پست

بچه ها من واقعا مثل چی ترسیده بودم

ما تازه اثاث کشی کردیم

اولین بارم بود سوار اتوبوس این منطقه میشدم

امتحان داشتم

بعد من فک کردم نیم ساعت یکبار حرکته

اتولوس که اومد ساعت ۹:۳۰ من سوار شدم

بهم گفت امتحان داری؟ فرم دبیرستان تنم بود

گفتم اره گفت من یه ربع دیگه حرکت میکنم دیرت نشه گفتم نه میشینم

رفتم تقریبا اخرای اتوبوس نشستم

بهم گفت صبحونه خوردی ؟ گفتم اره تقریبا ۳۵_۴۰ سالش بود

گفتم اره

گفت بیا از خوراکیا اینجا بردار اون موقع تازه اومده بود

کسی توی اتوبوس نبود

خیلی خیلی تعارف کردم که برنمیدارم ولی اصرار کرد

میشه یه صلوات مهمونم کنی و بهترین دعایی که تو ذهنته رو بهم هدیه بدی؟❤️عاشق شمس تبریزیم مخصوصا اونجایی که میگه : طامع را عز نیست و قانع را ذل نیست ، آزاد بنده گردد به طمع و بنده آزاد گردد به خرسندی💫🤍#خلیج_فارس 🇮🇷

خب..؟؟؟؟؟

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد هی از اینه نگاهم میکرد لبخند میزد

دیدم اهنگو عوض کرد اون اهنک بیا بیا قرش بده ساسی و گذاشت!!!!!!!

واقعا دستو پام چفت شده بود

دیگه یه پیرمرده اومد تو اتوبوس دیگه صداشو کم کرد

میشه یه صلوات مهمونم کنی و بهترین دعایی که تو ذهنته رو بهم هدیه بدی؟❤️عاشق شمس تبریزیم مخصوصا اونجایی که میگه : طامع را عز نیست و قانع را ذل نیست ، آزاد بنده گردد به طمع و بنده آزاد گردد به خرسندی💫🤍#خلیج_فارس 🇮🇷

🤣🤣

یه بارم یه راننده اتوبوس بمن شماره داد

همیشه هم. میگفت نمیخاد پول بدی🤣

جوون بودا

همیشه هم سوال میپرسید یا چشمک میزد بهم

میگفت کجا درس میخونی و فلان

من چادری محجبه 🤦🏻♀️

منم از خوراکیه برداشتم

ولی نخوردمش

تا به مامانم گفتم

بچه ها شبش بالا اوردم

شاید بخاطر استرسه بود

بخدا از اتوبوس خواستم پیاده بشم به زور راه میرفتم گریم گرفته بود

یه چیزی ذهنمو درگیر کردتو ته اتوبوس نشسته بودی چجوری از اینه مستقیم نگات میکرد

تنظیم میکرد

ته ته نبودم که اخرش بودم همون پشت اتوبوس

دنبال زیر بغل مار میگردیدا

🤣🤣یه بارم یه راننده اتوبوس بمن شماره دادهمیشه هم. میگفت نمیخاد پول بدی🤣جوون بودا همیشه هم سوال می ...

واقعا

نمیترسیدی🤣🤣🤣

قربونت برم من میدونم چه حس بدیه واقعا

خدا رحم کرده بهتت مردم کثیف شدن چقدر دور از جون بعضیا البته

خوب کردی خوراکیو نخوردی ، منم چندباری اینطوری شدم تن و بدنم رسیدم خونه افتاده بود به لرز اینقدر ترسیده بودم .

خداروشکر به خیر گذشته

مراقب باش قشنگم

2790
2778
2791
2779
2792