2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@رز۱۳۷۶

@خورشیدخاکستری

اون تاپیک قفل شد اومدم اینجا

منم میخواستم بنویسم موافقم باید به حیوونا کمک شه ولی الان تورم خیلی بالاست و خیلیا نمیتونن حتی برای خودشون گوشت و لبنیات و حتی میوه بخرن تورم باید کم شه نباید شرایط این جوری بمونه

تاپیک قفل شد نشد بفرستم این پیام رو

بعد دیدم به یه کاربر دیگه ای که در مورد ادم ها حرف زد گفتید ادم ها تنبل نباشند برن کار کنن الان خیلیا تنبل نیستن از صبح تا شب سرکارن ولی باز کلی مشکلات مالی دارن چون تورم خیلی زیاده چون همه چیز گرون شده و تند تند گرونتر هم میشه درامدها هم نسبت به تورم پایینه خصوصا درامد کارمندها

شماها که فکر باز و روشنی دارید لطفا این جوری نگید که هرکی کار کنه میتونه زندگی خوب داشته باشه نه تو این مملکت نمیشه حتی با وجود تلاش زیاد زندگی خوب داشت چون تورم زیاده بگید تورم باید رفع شه تا هم ادم ها داشته باشند و بتونن خوب زندگی کنن هم بتونن به حیوونا کمک کنن

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

@رز۱۳۷۶ @خورشیدخاکستری اون تاپیک قفل شد اومدم اینجامنم میخواستم بنویسم موافقم باید به حیوونا کمک شه ...

خب چیکار کنیم؟مقصرش گربه هان؟

قراره به گربه غذا ندیم به ادما بدیم؟

اول اینک هر مسئول پول خودشه دوم اینکه

بازم میگم اینا بی زبونن یه دکتر نمیتونن برن درخواست کمک نمیتونن بکنن تورمم نمیدونن چیه

کلا مقایسه بیجاییه

همه جا پر خیریه واسه انساناست

من یه تیکه بخورم یه تیکه هم میدم حیون دیگه

یاد بگیریم دوتا بحث جداست لازم نیس سریع به هم ربط بدیم

مرد کودن درخواست دوستی نفرست😒

خب چیکار کنیم؟مقصرش گربه هان؟قراره به گربه غذا ندیم به ادما بدیم؟اول اینک هر مسئول پول خودشه دوم این ...

من نگفتم به حیوونا غذا نده

گفتم از تورم هم بگید

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

من نگفتم به حیوونا غذا ندهگفتم از تورم هم بگید

من تو مسائل سیاسی حرف نمیزنم

بحث من کمک به حیوناست

همچین هزینه ایم نمیخواد

ادم بخواد میتونه

بحث اینه یه سری فک میکنن اینا جاشونو تنگ کردن

من تو مسائل سیاسی حرف نمیزنمبحث من کمک به حیوناستهمچین هزینه ایم نمیخوادادم بخواد میتونهبحث اینه یه ...

حیوونا جای کسی رو تنگ نکردن

منم از اون دسته افراد نیستم خودمم گفتم دوست دارم کمک به حیوونا رو

ولی جا داره هرجا که میشه از تورم هم گفته شه که همه رو بدبخت کرده

@رز۱۳۷۶ @خورشیدخاکستری اون تاپیک قفل شد اومدم اینجامنم میخواستم بنویسم موافقم باید به حیوونا کمک شه ...

در این مورد با شما موافقم من منظورم آدم هایی بود که خیلی تنبل هستند هیچ کاری نمیکنن

تو اینستا دیده بودم یه شخصی به جای صدقه دادن برای نیازمندا کار پیدا کرد.اوناهم قبول نکردن یکیشون گفت بیمه نداره یکیشون گفت نمیتونم ۷صبح بیدار شم و دلایل دیگه.اینجور آدما تنبل و گشاد هستن

حتی دیدم یه زنه که ۲تا بچه داشت یکی تو شکمش بود از مردم درخواست پول میکرد کولر و پنکه و بخاری هم نداشت به خاطر صدقه مردم الکی بچه ها رو تو فقیری بدبخت میکرد.به اینا نباید کمک کرد پررو میشن سالی یکی میزان

حیوونا جای کسی رو تنگ نکردنمنم از اون دسته افراد نیستم خودمم گفتم دوست دارم کمک به حیوونا رو ولی جا ...

ایشالا شرایط مالی هم خوب بشه که زندگی هم واسه نسانهای البته خوش قلب و همچنین حیوونای طفل معصوم جای بهتری باشه

در این مورد با شما موافقم من منظورم آدم هایی بود که خیلی تنبل هستند هیچ کاری نمیکننتو اینستا دیده بو ...

درسته

درست میگید

خوشحال شدم شما منظورمو متوجه شدید اسی متوجه نشد

ایشالا شرایط مالی هم خوب بشه که زندگی هم واسه نسانهای البته خوش قلب و همچنین حیوونای طفل معصوم جای ب ...

ایشالا

حق مردم بدبختی و نداری نیست

تورم خیلی بده