2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از تو بدتر دوهفته دیگه اسباب کشی دارم هنوز هیچکار نکردم تازه شاغلم هستم.انقد کار سرم ریخته که نگو تازه این وسطا سونوگرافی و دکتر هم باید برم

نی نی جونم پس کی میای دلم پوسید بخدا😢😟

دوستان عزیزم گل هامو ببینید دوست داشتین لایک کنیید ممنون از همتون 😘😘😘https://www.ninisite.com/photo/19512/نیییییییییکی#

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

از قانون دو دقیقه استفاده کن

قانونش،اینه که هر کاری رو حال نداری شروع کنی فقط دو.دقیقه انجام بده بعد اگه خواستی ولش کن

مثلا میگن اگه یه کتاب رو باید بخونی یا یه عالمه ظرف باید بشوری ولی دلت نمیاد از،رو مبل بلند شی...با خودت قرار بذار فقط دو دقیقه انجام بدی و برگردی...اما در نود درصد مواقع وقتی دستت میره تو کار دیگه تا آخرش رو انجام میدی 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اخه خیلی کاره ضرف لباس نهار وسایل جمع کردن واس مسافرت کارای خونهههههه

تو امتحان کن...تایمر بذار با موبایلت دو.دقیقه ظرف بشور بعدش بیا بشین پای نی نی سایت دوباره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید