2777
2789
عنوان

دعوا

59 بازدید | 14 پست

اول بگم ۱۶ سالمه پس دبیرستان میرم

پارسال دم خرداد که بودم اون روز هایی که تعطیل شد خواستیم بریم مسافرت.بعد دقیقا روز قبلش بود یه روز عادی من تو اتاقم بودم.من عادت دارم تو اتاق آهنگ میذارم درو میبندم راه میرم برای همین در اتاق رو کنده بودم ولی جاش چادر کشیده بودم تو معلوم نشه😐

بعد تو اتاقم که بودم مامانم کلافه شد چادر رو برداشت برد منم عصبی شدم گفتم چادرمو بده نداد آخر تلخ شد حالمون

بعد چند دقیقه با داد و هوار هی صدام میزد که بیام آشپزخونه چون قهوه ساز رو درست تمیز نکرده بودم .لحنش جوری بد بود که حتی پاهام نمیکشید دو قدم برم اونجا.تهش اومد کلی کتکم زد با یه سوهان کف پا.اون سوهان که شکست کلا ار شدت ضربه تهشم مامانم از یقه منو کشید تا توی آشپزخونه جوری که لباسم پاره شد،بابامم داشت فقط نگاه میکرد عین بز منم چون تاپ تنم بود و الان جر خورده بود همزمان با مقاومت باید حواسم میبود جلوی اون چیزی از هیکلم تابلو نشه

هیچی دیگه بعد از این کلی بحث و جدل شد تهشم دوباره کتک خوردم و مامانم در اتاقو وصل کرد منو انداخت بیرون ازش در اتاق رو هم قفل کرد.

تهش که دعوا خوابید بابام منو نشوند ببینه حرف حسابم چیه میگفتم نباید اونجوری باهام رفتار میکرد مامانم.بعد داشت بابام برام دلیل میآورد چرا من حقمه که اونجوری کتک بخورم!

تهشم رفتیم مسافرت انگار چیزی نشده اما یه بار که بحثش پیش اومد علنی مامانم بدون پشیمونی گفت حقته تهشم یه بحث دیگه آورد وسط مامانم که من دارم مثل دختر خاله ام که ننه باباش طلاق گرفتن زندگی اونارو با رفتارم خراب میکنم

الان خیلی وقته از اون موقع گذشته ولی هرروز میاد جلوی چشمم تا ننه بابامو میبینم انگار میخوام پاچه اشونو بگیرم

وای چقدر سخت.

درکت میکنم اما باید خونسردیتو حفظ کنی

بعضی پدر مادرها واقعا نادانن

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

وای چقدر سخت.درکت میکنم اما باید خونسردیتو حفظ کنی بعضی پدر مادرها واقعا نادانن

چی بگم...یه جوری شدم میان سمتم میخوام پاچه اشونو بگیرم ناخودآگاه خلقم میره تو هم

بیشتر با بابام همچینم ولی

بیشتر از اون حالم بد شد که به جای اینکه بگه نباید اونجوری باهام رفتار میشد اومد از اون طرفداری کرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ۱۵ و نیم سالمه

و هرروز تا شب خونه تنهام پس از این مشکلات ندارم

اما میدونم خیلی سخته چون مامان منم بی اعصابه بابامم بی تفاوته

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

منم ۱۵ و نیم سالمهو هرروز تا شب خونه تنهام پس از این مشکلات ندارم اما میدونم خیلی سخته چون مامان منم ...

منم مامانم که میرا دانشگاه بعضی روز ها بابامم سرکاری ولی همون تایمی هم که خونه آن جنگ اعصابه

منم مامانم که میرا دانشگاه بعضی روز ها بابامم سرکاری ولی همون تایمی هم که خونه آن جنگ اعصابه

من زیادی روح و روانم خراب شده

افسرده شدم و اونا بخاطر این مدام باهام دعوا میکنن دست خودمم نیست

اما به زور درس میخونم فقط درس میخونم اما چندتا چیزم باهم هندل میکنم

هیچی از دوران نوجوونیم نمیفهمم چون تو محدودیتم

ذهنم به هم ریختست زیادی

تحمل اینکه مامان بابام اعصبانی شن سرمو ندارم پس کاری باهاشون ندارم

من زیادی روح و روانم خراب شده افسرده شدم و اونا بخاطر این مدام باهام دعوا میکنن دست خودمم نیست اما ...

منم افسرده شدم کلا ذهنم یه دقیقه آروم و قرار نداره

رفتم هنرستان پدرم داره در میاد کارامم زیاده استرسم بیشتر شده

سعی میکنم بیشتر تو اتاق باشم که نبینمشون ولی بعضی اوقات باز به این هم گیر میدن

منم افسرده شدم کلا ذهنم یه دقیقه آروم و قرار نداره رفتم هنرستان پدرم داره در میاد کارامم زیاده استرس ...

درستو بخون بورسیه بگیر برو از ایران

مستقل شو

درستو بخون بورسیه بگیر برو از ایران مستقل شو

نمیتونم تنهامون بذارم..تک بچه ام غیر من کسی رو ندارن...اگرنه طراحی لباس دارم میخونم بورسیه میشه شد...بیشتر میخوام مهارتم بیاد بالا کار کنم پول در بیارم مستقلی بشم که بتونم هواشونو بعدا بگیرم

نمیتونم تنهامون بذارم..تک بچه ام غیر من کسی رو ندارن...اگرنه طراحی لباس دارم میخونم بورسیه میشه شد.. ...

میشه بگی با چه معدلی قبول شدی منم میخوام برم طراحی لباس

طراحی لباس بورسیه لندن داره با فرانسه

من با معدل ۱۹ رفتم هنرستان

ایول

فنی حرفه ای یا کار و دانش؟

طراحی دوخت با طراحی لباس فرق داره دیگه؟

وای میشه بیای تلگرام راجبش صحبت کنیم؟

ایول فنی حرفه ای یا کار و دانش؟طراحی دوخت با طراحی لباس فرق داره دیگه؟وای میشه بیای تلگرام راجبش صحب ...

فنی حرفه ای

طراحی دوخت رفتم در اصل

آیدی بده اگر میخوای

فنی حرفه ایطراحی دوخت رفتم در اصلآیدی بده اگر میخوای

درخواست دوستی دادم قبول کن بدم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز