2777
2789
عنوان

ابرو پیوندی

100 بازدید | 21 پست

بچه ها خسته شدم دیگه ۲۱ سالمه جدا از اینکه کلا آدما یجوری دیگه بهم نگاه میکنن و کلی بخاطرش مسخره شدم اعتماد به نفس خودم رو گرفته هیچ لذتی از قیافه و چهره خودم نمیبرم همیشه هم فکر میکنم زشتم مامانم اجازه نمیده بردارم چیکار کنم راه حلی دارین بلاخره منم تو این جامعه دارم زندگی میکنم میخوام مثل مردم عادی باشم و مرتب؛ بیشتر هم مامانم از حرف فامیل میترسه که برام حرف در بیارن ای خدا ی ابرو برداشتن مگه گناهه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا ندیدم برا برداشتن پیوند ابرو برا کسی حرف دربیارن

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤

با مامانت بشین حرف بزن بگو زندگی خودمه

جرعتشو ندارم میشناسمش به خواهران گفتم پا پیش بزارم یکیشون گفت همینمون مونده اون یکیم گف دانشگاه قبول شو خودم برات برمیداریم ولی خب دانشگاه کوفتیم قبول نمیشم

جرعتشو ندارم میشناسمش به خواهران گفتم پا پیش بزارم یکیشون گفت همینمون مونده اون یکیم گف دانشگاه قبول ...

خب عزیزم چرا بخاطر حرف مردم خودتو اذیت میکنی

اگه میدونی نمیتونی متقاعدش کنی درستو بخون دانشگاه قبول شو ایشالا به موقعش به خواستت میرسی

واقعا این مامانای پوسیده رو چه به بچه آوردن بری آرایشگاه بگی برام دخترونه درست کنین خیلیم شیک میشه

آرایشگاه میرم اصلاح میکنم کل صورتمو اونم بهش نمیگم ابروهامم مرتب میکنم ولی وسطشو نمیدونم چرا نمیارع انگار برش دارم قرارع دخترونگیمم از دست بدم ،،🥲😂

اینا اینطوری فکر میکنن شمام فامیل مارو نمیشناسی همشون مظخرف

چه بد

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤

آرایشگاه میرم اصلاح میکنم کل صورتمو اونم بهش نمیگم ابروهامم مرتب میکنم ولی وسطشو نمیدونم چرا نمیارع ...

خیلی مامانت ذهنش قدیمیه چی بگم

راضیش کن

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.