2777
2789
عنوان

صرافی ارز

105 بازدید | 16 پست

بچه ها صرافی ارز دیجیتال ایرانی خوب بهم معرفی میکنین؟

به غیر از نوبیتکس، چون توی تایم جنگ خیلی مشکل پیش اومد و ه.ک شد.

درمورد بیت ۲۴ و بیت پین شنیدم. اما چه راجب اینا و چه راجب صرافی های دیگه، توی سایت بروکر، نظرات خوبی نبود.

برای سرمایه سنگین نمیخوام، میخوام یه چیزی بزارم و هر وقت بعدها زیاد شد بردارم. (هولد)

کسایی که اطلاعات دارن ممنون میشم که راهنماییم کنن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اومفینکس آره ولی در کل اکثرا کارمزداشون بالاست یا محدودیت داره ولی نوبیتکس بهتر بوده برام و با اون بیشتر کار میکنم

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

توی این صرافی های معتبر ایرانی ، برای احراز هویت باید کارت شناسایی و کد ملی داد، اوکیه؟ چیزی به خطر ...

امنه . طوری نیست

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

اومفینکس آره ولی در کل اکثرا کارمزداشون بالاست یا محدودیت داره ولی نوبیتکس بهتر بوده برام و با اون ب ...

اره نوبیتکس خیلی شنیدم ازش ولی اون تایم جنگ و ه.ک شدن و از دست رفتن پول مردم ...نظرم عوض شد

اره نوبیتکس خیلی شنیدم ازش ولی اون تایم جنگ و ه.ک شدن و از دست رفتن پول مردم ...نظرم عوض شد

آره بجز اون تایم واقعا بقیه کاربردهاش عالیه

تبدیل برا موقع بحران خوبه

اومفینکس آره ولی در کل اکثرا کارمزداشون بالاست یا محدودیت داره ولی نوبیتکس بهتر بوده برام و با اون ب ...

بنظرتون چه ارزی بهتره الان برای هولد؟ شما هولدرید یا تریدر؟

صرافی های ایران بدون مجوز کار میکنند، مثل اکسکوینو که هنوزم فعال هست اما صدها نفر چندین ماهه پولشونو برگشت زدن ولی بحسابشون واریز نمیشه.

پولتو دو دستی بصورت فیزیکی نگه دار، طلا، دلار، نقره.